Inaktiv platsannons

Butikschef i Södertälje

Om tjänsten

Känner du passion för mode kunder och handel och vill utveckla andra? Då kanske du är den vi söker!

Vi söker en butikschef med starkt affärsmannaskap, entreprenörskap och som vill utveckla andra. Som butikschef är du ytterst ansvarig för att driva, utveckla och uppnå butikens lönsamhet samt utveckla Lindex framåt.  I detta ingår budget-, personal-, arbetsmiljö- och säkerhetsansvar. Du är även ansvarig för att vårt butikskoncept genomförs fullt ut i din butik. Som butikschef kommer du vara involverad i butikens alla förekommande arbetsuppgifter.

För att trivas och lyckas i rollen som butikschef ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet som chef/ledare inom detaljhandeln. Vi söker dig som brinner för att utveckla och leda andra. Du bör ha ett stort intresse för försäljning och kunna arbeta i en miljö med högt tempo. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är en god kommunikatör och som har ett tydligt ledarskap. Du är drivande och resultatinriktad och har modet att våga pröva saker med risk för att göra misstag. Du har god strategisk förmåga, får saker gjorda och trivs med att coacha och utveckla människor. Sist med inte minst har du ett stort modeintresse!

Du behöver ha genomgått gymnasiet och ha erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln. Det är meriterande med erfarenhet från modebranschen. Du ska behärska engelska i tal och skrift samt ha datorvana. Du kommer att rapportera till regionchefen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Är det här tjänsten för dig? Sista ansökningsdag är 27 maj. 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Södertälje
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Södertälje | Detaljhandel | Deltidsjobb