Inaktiv platsannons

Souschef till Stjärnornas Krog, The Green Room och Rondo i Göteborg

Om tjänsten

Souschef till Stjärnornas Krog, The Green Room och Rondo
Affärsområde Restaurang, Liseberg AB

Liseberg har något för alla. Sedan 1923 har vi fått miljoner gäster och tiotusentals medarbetare att trivas och må bra. Hos oss väntar äventyr, musik, spel och grönskande trädgårdar. Och inte minst god mat – året runt.

Liseberg erbjuder en stor variation på mat med flera olika koncept och inriktningar. Nu söker vi dig som vill arbeta med tre av våra mest spännande restauranger. På Stjärnornas Krog består menyn främst av grillrätter och hamburgare, matiga sallader och charkuterier. Under julen serveras här ett klassiskt julbord till uppemot 18 000 gäster. The Green Room är en av få helt vegetariska restauranger i Göteborg. Här njuter våra gäster av en både nyskapande och välsmakande buffé – allt baserat på naturens godaste smaker. På showkrogen Rondo tillagas trerätters-menyer och eleganta tapasdelikatesser för upp till 500 glada gäster per kväll. Här förekommer även allt från luncher till banketter vid större evenemang och företagsevents.

Arbetsuppgifter och kvalifikationer
På Stjärnornas Krog, The Green Room och Rondo finns två souschefer, vars främsta uppgift är att fungera som köksmästarens högra hand. Vid köksmästarens frånvaro planerar, leder och fördelar souschefen arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, är delaktig i personalplanering och rekrytering, och har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete.

Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stor passion för mat, är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.

Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst fem års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök. Du behöver även erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar som råvarubeställning, menyplanering samt schemaläggning. Du har tidigare arbetat med buffé och à la carte samt beställningsverksamhet, och är van vid höga volymer som ska levereras i högt tempo. Har du även arbetat med vegetariska rätter är detta en merit.

Med ditt intresse och din kompetens vill vi, förutom att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra koncept framåt.

Du arbetar ansvarsfullt och med mål att leverera en högklassig måltid och har god kännedom om livsmedelslagen och hantering av råvaror.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej