Inaktiv platsannons

Nu söker vi arbetsledare till McDonald's i Älvsjö! Stockholm, Älvsjö

Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger.

Om tjänsten

Nu söker vi arbetsledare till McDonald's i Älvsjö!


McDonald's är världens största restaurangkedja med fler än 30 000 restauranger i 119 länder. Vårt mål är att göra våra gäster nöjda genom att servera god mat tillagad av råvaror av hög kvalitet, med snabb och vänlig service, i rena och trevliga lokaler.

 

McDonald’s Älvsjö söker nu arbetsledare med anställning på ca 30-35 h/vecka. Din tillgänglighet skall vara 00-24 mån-sön.

Vi söker dig som vill bli en framtida arbetsledare eller som redan har arbetat som arbetsledare på McDonald's. 

Som arbetsledare är det ditt ansvar att du och dina medarbetare blir ett bra team så att våra gäster får bästa tänkbara upplevelse. Du ska ha överblick över restaurangens alla områden; kök, kassa och matsal samt den yttre miljön runt restaurangen. Du blir ansvarig för restaurangen under ditt skift vad avser bemanning, utbildning och kostnadsuppföljning.

Vi kräver en hel del av dig, men i gengäld stöttar vi dig på bästa tänkbara sätt.

Vi vill att du tycker om att arbeta i team, är proaktiv och resultat- och serviceinriktad samt vill ta mycket eget ansvar. Du bör vara noggrann, gilla utmaningar, ha en stark vilja att utvecklas och se arbetet som något långsiktigt. Vidare tror vi att du är bra på att skapa förtroende och goda relationer. Du ser möjligheter där andra ser problem.


Det är meriterande om du gått SMC kurs (tidigare BSM och ASM), men störst vikt kommer ändå att läggas vid dina personliga egenskaper. 

Varmt välkommen med din ansökan med bifogat foto senast den 15 juni 2018! Endast ansökningar via www.mcdonalds.se/jobb! Urval och intervjuer sker löpande.


Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen. Lön enligt HRF:s kollektivavtal.

 

Publicerad den

19-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb