Inaktiv platsannons

McDonald's Farsta Centrum söker Frukostpersonal Vardagar Farsta Centrum

Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger.

Om tjänsten

Just nu söker vi på Mcdonalds Farsta nya medarbetare till Frukost Som nyanställd på McDonalds får du lära dig stationer som krävs 100% fokus för att leverera en enastående service, till alla våra gäster som kommer till oss dagligen!

Som medarbetare på McDonalds krävs det att man är stresstålig, serviceminded och en lagspelare. Då vi arbetar i stressiga miljöer är det viktigt att kunna behålla sitt lugn och leverera samma service till alla gäster!

Vi söker dig som vill arbeta på Sveriges roligaste arbetsplats och lära dig ett och annat om dig själv. Gillar du att ta ansvar och ha varierande arbetsuppgifter, men framförallt älskar du att arbeta i team och nå enastående resultat? Då kan det vara dig vi söker!

Det du får av oss är en genomgående utbildning på McDonalds olika stationer och möjlighet att ta del av vårt utbildningsprogram, för att kunna utbilda dig till arbetsledare.

Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen. Lön enligt HRF:s kollektivavtal.

Varmt välkommen med din ansökan med bifogat foto senast 15/06 . Endast ansökningar via  Till denna tjänst anställer vi enbart genom hemsidan och vi ber er därför att inte skicka ansökningar via mail eller på papper. Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde snarast. Observera att tjänsten är på deltid!

Er ansökan ska innefatta foto, CV och personligtbrev!

 

Vid övriga frågor kan ni kontakta:

taimur.hassan@se.mcd.com

 

 

Publicerad den

18-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Farsta Centrum
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Restaurang | Deltidsjobb