Inaktiv platsannons

Projektledare till Gröna Lunds event i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Vill du vara med och skräddarsy oförglömliga minnen mitt bland karusellerna på Gröna Lund? Då är detta din chans!

Gröna Lund erbjuder fullmatade heldagsevent, kreativa konferenser, exklusiva VIP-paket och en rad andra unika mötesupplevelser till stora som små företag, allt som oftast anpassade efter deras specifika önskemål.

Som projektledare inom event på Gröna Lund är du en del av företagets säljorganisation där du rapporterar till eventansvarig. Du är spindeln i nätet som ansvar för eventkunden från bokning till dess att eventet är avslutat. Du leder det operativa arbetet med förberedelser samt är den som ansvarar för genomförandet på plats.

Till denna roll söker vi dig som är driven, engagerad och lyhörd. Vidare trivs du med noggrann planering och samordning till utförande där snabba beslut är en naturlig del av vardagen. Vi ser även att du har minst 2 års erfarenhet från liknande arbete inom event/upplevelseproduktion.

Tjänsten är en säsongsanställning från början av juni till början av oktober, vi söker dig som kan jobba heltid under denna period. Du arbetar främst dagtid, men arbete kvällar och helger under säsong förekommer. Du är placerad på Gröna Lund i Stockholm. Lön enligt överenskommelse.

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan, med kompletterat CV och personligt brev, redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Sista dagen för ansökan är 23 maj 2018.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Deltidsjobb