Inaktiv platsannons

Trädgårdsmedarbetare i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Vi vet att vackra blommor, välskötta gräsmattor och fina buskar är en viktig del av helhetsupplevelsen för våra gäster som besöker oss. Därför stävar vi alltid efter hög kvalitet och god omsorg av våra rabatter och odlingsytor.

I rollen som trädgårdsmedarbetare kommer du bland annat att arbeta med allmän trädgårdsskötsel med fokus på tematiserade områden. Andra arbetsuppgifter som förekommer är plantering, häckklippning, bevattning, gräsklippning och lövblåsning . Du har gärna arbetat med varierande skötseluppgifter inom trädgård tidigare. Vi har en bred och omväxlade verksamhet där arbetsuppgifterna är många och varierande över säsong. Du som person har ett enormt intresse av att ge god service, både till dina kollegor och självklart till våra gäster. Vidare är din maskinvana stor. Vi sätter stor vikt vid att du kan hantera maskiner som gräsklippare och röjsågar.

Vi söker dig som har en pågående eller avslutad yrkesutbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot trädgård och/eller motsvarande erfarenhet, det är meriterande om du har röjsågskort nivå RA. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift och det är också viktigt att du har god fysik då arbetet bitvis är tungt. Du är självgående och sätter alltid kvalitén i fokus. Vidare kräver denna tjänst att du som söker har B-körkort.

Tjänsten är en säsongsanställning som sträcker sig från maj till slutet av augusti med varierande sysselsättningsgrad. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong. Du arbetar både vardagar, samt helger.

Sista ansökningsdag är 23 maj men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Deltidsjobb