Inaktiv platsannons

Kommunikatör i Göteborg

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Kommunikatör

SÖKES TILL PEAB ANLÄGGNING VÄST

Om jobbet

Som kommunikatör hos oss på Peab Anläggning Väst kommer du ha som övergripande uppgift att ansvara för alla kommunikationsfrågor i regionen. I arbetet ingår även supportera regionchef, stab och ledningsgrupp i diverse koordinerade uppgifter. Vi på Peab Anläggning bygger vägar, broar, järnvägar och tunnlar, men också hamnar, energianläggningar och grundläggning av vindkraftverk. Vi står för utveckling och förnyelse i stadsmiljön, industribyggnation, grundläggning av byggnader och exploateringsområden. Vatten- och avloppsanläggningar ryms också inom vårt område, liksom kabel- och ledningsarbeten. Givetvis är vår ambition att allt inom anläggning sker med så liten miljöpåverkan som möjligt.

Peab Anläggning Väst är en organisation med drygt 530 medarbetare placerade i Västra Götaland och i Mellansverige.

Arbetsuppgifter som kommunikatör

Kommunikativt stöd till region väst inom affärsområdet Anläggning avseende bland annat internkommunikation, press/media, webb samt sociala medier. Kvalitetssäkra budskap och kanalval samt samordna och driva frågor inom kommunikation med andra kommunikatörer inom affärsområdet.

Arbetsuppgifter som koordinator

Ansvara för samordning av agendor och protokoll för lednings- och stödfunktionsmöten. Utföra eller redigera presentationer inför möten. Arrangera och samordna konferenser.

Diverse ad hoc uppgifter av administrativ karaktär för regionen. Stödja i rekryteringsprocessen avseende annonsering, reklamkampanjer (radio) samt sociala medier.

Din profil

Du som söker har relevant utbildning på högskolenivå inom marknad och kommunikation och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser att du har egenskaper som resulterar i god ordning och reda samt framförhållning där tider för deadlines hålls. Du trivs ute bland folk och har inga problem att ta initiativ där det behövs. Du har känsla för att skriva texter och det är en fördel om du är van vid sociala medier. Det krävs att du har körkort och egen bil. Placeringsort är företrädesvis Göteborg men du kommer att verka i hela vår region.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej