Inaktiv platsannons

Chef Kundoptimering i Stockholm

Vår framgång är helt beroende av våra skickliga chefer och medarbetare som varje dag besöker svenska hushåll och företag med brev och paket. Produktion befinner sig i en mycket spännande förändringsresa och söker nu en chef Kundoptimering med placering vid Produktion centrala ledningsfunktion.

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
Som chef Kundoptimering kommer du genom ditt ansvarsområde bidra i arbetet med att stärka PostNord Sveriges image, service, kvalitet och lönsamhet. Detta innebär till exempel att du som medlem i produktions ledningsgrupp ansvarar för och bidrar i arbetet med övergripande kort- och långsiktig planering, uppföljning och kontroll av verksamheten. Har ett ansvar för Produktions samtliga mål avseende både intäktssäkring och kostnadssäkring samt ansvar för att driva inte bara dina egna frågor, utan aktivt bidra till helheten i den totala leveransen. Mycket viktigt är att säkerställa ett tydligt kommersiellt fokus och att aktivt jobba tillsammans med försäljning för att säkra kundprognoser och för att understödja produktionens bemanning och volym. Erfarenhet ifrån att bedriva utbildning är meriterande. Rollen innebär ett personalansvar för ett 20-tal personer inom produktion. Som chef Kundoptimering rapporterar du till chef Produktion.
 
Du har vad som krävs
Vi söker dig som har minst 5-8 års chefserfarenhet, gärna från större produktions och – eller försäljningsorganisationer, där flera produktions- eller säljkanaler samverkar på daglig bas. Du har ett starkt kommersiellt fokus och gillar när utmaningen är stor och har förståelse för helheten i din yrkesroll. Vidare är du en lyhörd och drivande person som drivs av resultat. Du har en akademisk utbildning, gärna med inriktning mot marknad/ekonomi/logistik eller motsvarande. Du och behärskar svenska och engelska bra i både tal och skrift.
 
Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej