Inaktiv platsannons

Avdelningschef IMM SCA Obbola

Avdelningschef IMM SCA... Med säkerheten i fokus ansvarar du som avdelningschef för att leda och utveckla verksamheten och personalen mot uppställda mål, med hög effektivitet och optimal resursanvändning. I rollen som...

Om tjänsten

Avdelningschef IMM SCA Obbola

Med säkerheten i fokus ansvarar du som avdelningschef för att leda och utveckla verksamheten och personalen mot uppställda mål, med hög effektivitet och optimal resursanvändning. I rollen som avdelningschef har du personalansvar för processoperatörer inom området.

Din nästa utmaning

I rollen som avdelningschef IMM är du ansvarig för budgetering och uppföljning avseende personal, produktion och kostnader. Avdelningen IMM består av tre olika enheter: Indunstning, mixeri och mesabränning som alla är viktiga delar i produktionen. Din uppgift är att styra verksamheten med avseende på hög effektivitet, optimal resursanvändning samt mot uppställda mål. Du kommer att göra en bedömning av utbildningsbehov samt planering, genomförande och utvärdering av utbildnings- och utvecklingsaktiviteter samt arbeta med rekrytering och bemanningsplanering. Du ansvarar även för möten och arbetsplatsträffar.


Du genomför utvecklingssamtal och är kontaktperson mot inhyrda entreprenörer/konsulter. I samråd med övriga avdelningschefer och logistikavdelningen svarar du för långsiktig produktionsplanering. Du leder och initierar utveckling och förbättring av process, metoder, rutiner och utrustning i syfta att förbättra kvalitet, miljö och ekonomi samt höja drifttillgängligheten. Du arbetar långsiktig med uppföljning av underhållsinsatser samt samordnar investeringsbehovet inom verksamhetsområdet. Du medverkar och/eller leder projekt.

Vem är du?

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har motsvarande erfarenhet. Du har goda ledarerfarenheter och vi ser gärna att du har erfarenhet från processindustrin.


Som person är du systematisk, har god planeringsförmåga och är uthållig. Du är en lagspelare och i relationen med dina medarbetare och kollegor skapar du förtroende, tillit och visar stor integritet.


I rollen som ledare strävar du efter att få medarbetare att växa. Du bygger effektiva team, kommunicerar effektivt och driver ständiga förbättringar. Du är resultatinriktad och når resultat genom att delegera, ta, ge och kräva ansvar.


Din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden; respekt, högklassighet och ansvar.


Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor. Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt.


På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Obbola
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej