Inaktiv platsannons

Financial Controller till Gustavsberg i Stockholm

Om tjänsten

Vill du jobba som Financial Controller i en internationell miljö?

Vi söker nu för kunds räkning en Finance Controller till sin verksamhet i Gustavsberg, bara 25 minuter från Slussen. Där kommer du att få chansen att arbeta i en internationell verksamhet som är måna om både bolagets och individens utveckling.

Uppdraget kommer att vara på heltid med start 1 augusti, 6 månader med möjlighet till en tillsvidare anställning. Vi söker dig som är ambitiös och engagerad i din karriär och kompetensutveckling. Du kommer att få en upplärningsperiod för att du ska få de verktyg du behöver för att ta dig an rollen som Finance Controller.

Som Finance Controller kommer du arbeta med kostnadskontroll och ha ett övergripande budgetfokus. Du kommer i din roll arbeta nära lagerverksamheten där det krävs att du för en kontinuerlig lagerkontroll. Din arbetsgrupp består av en Sales Bonus Analyst, Business Controller, en Finance Coordinator samt CFO.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att innefatta:

  • Göra lageravstämningar i bokslutet och följa upp lagerstatus tillsammans med lagerchef
  • Arbeta med bokslut och avstämningar inför dessa
  • Arbeta med omkostnadsuppföljningar och identifiera budgettrender och -prognoser

Tjänsten passar dig som kommer från en liknande roll sedan tidigare. Du har erfarenheten och verktygen att  bygga förklaringsmodeller och tillämpa ett analytiskt helikopterperspektiv på de ekonomiska flödena. Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet av budgetarbete samt bokslut.

VI SÖKER DIG SOM

  • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, företrädesvis ekonomiexamen från universitet eller högskola.
  • Har 2-3 års erfarenhet av liknande ekonomiroller, gärna som Controller
  • Erfarenhet av budget- och bokslutsarbete
  • Behärskar svenska och engelska på en professionell nivå i både tal och skrift. Båda språken kommer att utgöra arbetsspråk då du har kontaktytor både nationellt och internationellt.
  • Meriterande är om du idigare arbetat i SAP

Som person är du noggrann, analytisk och driver dina egna processer framåt. Du ser utvecklingsmöjligheter och drivs av att förbättra och förbättras. Du tar ansvar för din uppgift och strukturerar själv ditt angreppssätt.

ÖVRIG INFORMATION

Du kommer ha varierande arbetsuppgifter och dessutom njuta av den vackra utsikten över vattnet.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. 

 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb