Inaktiv platsannons

Är du Varbergs Bostads ABs nya hyresadministratör? i Göteborg

Om tjänsten

 

Varbergs Bostads AB är ett helägt dotterbolag till Varbergs Stadshus AB, som i sin tur ägs av Varbergs kommun. Varbergs Bostad förvaltar ca 5 300 lägenheter och 160 lokaler. Bolaget är mitt uppe i en spännande resa och har bland annat som mål att de kommande åren bygga ca 1 300 nya hyresrätter i Varberg.


SJR söker för Varbergs Bostads ABs räkning en hyresadministratör för start så snart som möjligt. Uppdraget är en hyrrekrytering vilket innebär att du blir anställd som konsult via SJR till att börja med och faller allt väl ut så går du över i en anställning hos Varbergs Bostads AB på sikt. Bolaget har trevliga lokaler mitt i centrala Varberg och du kommer att ingå i ett härligt ekonomiteam om fem personer.


Vad innebär rollen och vem söker vi?
Som hyresadministratör har du ansvar för kundreskontra, löpande bokföring, aviseringar samt analyser av hyresbortfall. Det kommer även ligga ett superuseransvar för hyresdelen i bolagets ekonomisystem, Momentum, vilket gör det till ett plus om du har ett systemintresse. Vidare kommer du även att ansvara för indexering av lokalhyresavtal och administration kring detta. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller har ett intresse för hyresjuridik och ser långsiktigt på rollen. Som person är du en jordnära lagspelare med lite skinn på näsan, du har god kommunikativ förmåga och arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt.


 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb