Inaktiv platsannons

HR Business Partner till Eltel i Stockholm

Om tjänsten


Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,4 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8,000. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm. 

 

Till Eltel rekryterar SJR HR nu en trygg och affärsdriven HR Business partner.

Ansvarsområden 
Du kommer arbeta i en bred HR roll inom ett av Eltels affärsområden och vara en aktiv utvecklare av områdets medarbetare, chefer och affär. I din roll ingår du i affärsområdets ledningsgrupp och arbetar praktiskt med bredden av HR som bland annat innefattar rekrytering, kompetens- och organisationsutveckling, arbetsmiljö och arbetsrätt. Du kommer även delta i affärsområdets strategiarbete gällande affärsavtal och ekonomi. Dina ansvarsområden innebär att du:

  • Driver och följer upp HR-frågor tillsammans med Affärsområdets ledningsgrupp i enlighet med företagets värderingar, affärsidé och vision.    
  • Har god kunskap om kunder och affärer och tar ansvar för att belysa HR-perspektivet.
  • Är väl insatt i organisatoriska utmaningar och bidrar i enhetens utvecklingsarbete.
  • Arbetar både strategiskt och operativt med HR-frågor för att bidra till företagets utveckling och för att företaget ska uppnå fastställda mål.
  • Har god kunskap om talanger, ledare och nyckelpersoner inom Affärsområdet.
  • Coachar och stöttar chefer i HR-relaterade frågor.
  • Ansvarar för att implementera centrala HR-rutiner och beslut.
  • Ansvarig tillsammans med HR-Manager för frågor rörande Cross Broader Workforce

 

Din profil 
För denna roll ser vi att du har en högskoleexamen med inriktning mot personal-/beteendevetenskap eller annan examen som bedöms vara likvärdig. Du har dessutom flera års arbetserfarenhet av brett HR arbete och är van att självgående driva och utveckla HR projekt samt arbeta i en ledningsfunktion.

Mycket goda kunskaper i arbetsrätt är viktigt och det är meriterande om du har tidigare erfaret av tjänsteföretag och ett intresse för It system samt goda kunskaper i Excel. Vi förväntar oss att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du affärsmässig och professionell, du nätverkar och skapar goda relationer samt kommunicerar på ett pedagogiskt sätt. Du tar egna initiativ och är självständigt drivande.

Tjänsten är på heltid och din arbetsplats är lokaliserad i Bromma i västra Stockholm. 

 

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb