Inaktiv platsannons

Sommarjobbande Säljadministratör till norrförort i Stockholm

Om tjänsten

 

Är du glad och positiv, gillar att ge service samtidigt som du har ett driv? Då har vi på SJR det rätta sommarjobbet för dig!

Vi på SJR söker för kunds räkning en prestigelös och serviceinriktad säljadministratör. Kunden är ett trivsamt företag och du kommer att ingå i ett sammansvetsat team om fyra personer och de sitter i Upplands Väsby.

Tjänstebeskrivning
Som säljadministratör erbjuds du en bred tjänst där den ena dagen inte är den andra lik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ta emot order via telefon och mail från både kunder och säljare. Det kommer även vara en del koordinering samt leveransbevakning.  

I tjänsten kommer du att ha många interna och externa kontakter och du får möjlighet att arbeta i en förändlig miljö. Du kommer att ingå i ett positivt team som präglas av en stark teamkänsla och högt till tak. Gruppen sitter i kontorslandskap och som nyanställd kommer du att få en bra introduktion och du backas upp av kompetenta och hjälpsamma kollegor.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som minst har en gymnasieutbildning. Du har tidigare jobbat inom något serviceyrke.  Du ska vara flytande i tal och skrift i svenska och engelska. Har du tidigare jobbat i ett affärssystem är det en merit men inget krav.

Som person är du kommunikativ och prestigelös, du sprider positiv energi omkring dig och du jobbar strukturerat. Du är stresstålig och har ett ödmjukt förhållningssätt. Du är en lagspelare som är hjälpsam samtidigt som du har lätt till skratt. Du är lösningsfokuserad och har en hög arbetsmoral.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb