Inaktiv platsannons

Ekonomiansvarig på 50 % med start omgående i Stockholm

Om tjänsten

Nu söker vi för kunds räkning en interim Ekonomiansvarig till konsultuppdrag med start omgående. Kunden är verksam inom vårdbranschen och är nu i behov av en interim person under rekryteringsfasen av ny Ekonomichef. Uppdraget är med start omgående och förväntas sträcka sig till oktober. Tjänsten är på 50 %.

I rollen kommer du att leda det ekonomiska och finansiella arbetet samtidigt som du deltar i det löpande arbetet. Du kommer att ha personalansvar för en stabil och självgående grupp om fyra personer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Löpande redovisning, fakturering och betalning
  • Bokslutsarbete
  • Säkerställa månads- och årsvis likviditetsplanering, styrning, rapportering och uppföljning.
  • Moms- och skatteredovisning
  • Budgetering och prognostisering
  • Personalansvar för 4 medarbetare
  • Kontakt med revisorer, skatteverket och andra externa intressenter
  • Finansiellt stöd till verksamheten

Vem är du?
Vi söker dig som har en civilekonomexamen eller motsvarande med inriktning mot redovisning eller revision. Du har gedigen erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, avstämningar och bokslut samt är självständig inom redovisningsområdets samtliga delar. Därtill har du mycket goda ledaregenskaper och förmåga att samordna och följa upp.

Som person är du en självgående doer som trivs i en roll där du arbetar nära verksamheten och dina medarbetare. Vidare är du en social och kommunikativ person som har en prestigelös inställning och får jobbet gjort oavsett om det är ”högt eller lågt”.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb