Inaktiv platsannons

En driven redovisningsekonom till Erik Olsson för ett kort konsultuppdrag i Stockholm

Om tjänsten

Är du en självgående och prestigelös redovisningsekonom som är duktig på månadsbokslut? Gillar du att ha ansvar över ditt arbete och är social ? 
Då har Erik Olsson det rätta konsultuppdraget för dig!

SJR hjälper Erik Olsson Fastighetsförmedling AB att hitta en driven och framåt redovisningsekonom. Erik Olsson sitter i ljusa och trivsamma lokaler centralt i Stockholm. Du välkomnas till ett engagerat och härligt gäng och ekonomiavdelningen består av 6 kollegor. Detta är ett konsultuppdrag med start i omgående och kommer pågå i cirka 3 månader med chans till förlängning. 

Tjänstebeskrivning
I tjänsten som Redovisningsekonom kommer du att sköta redovisningen för några små bolag och det är viktigt att du arbetar strukturerat, noggrant och med helikoptersyn. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:

  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Kundreskontra samt fakturering
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Periodiseringar/avskrivningar
  • Avstämningar av interna mellanhavanden
  • Analys och uppföljning av resultat vid månads

Redovisningen sker i Visma Control men många rapporter skrivs i Excel, vilket gör att det ställs krav på att Du kan systemet.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har en gymnasieexamen eller annan ekonomisk utbildning. Du har minst 3-5 års erfarenhet från löpande redovisning i mindre bolag.  Du ska ha goda kunskaper i Excel och en fördel om du har arbetat i Visma Control. . 

Som person är du noggrann, strukturerad och har förmåga att prioritera arbetsuppgifter i rätt ordning. Du tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att vara en del av en grupp med högt tempo och högt till tak. Att hålla deadlines och att hjälpa till och hugga i där det behövs är en självklarhet för dig.  Du har ett stort kontaktnät vilket gör att det ställer krav på att du är kommunikativ och har en hög social förmåga.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb