Inaktiv platsannons

Redovisningsassistent till byrå i Mölnlycke i Göteborg

Om tjänsten

Är du i början av din karriär och vill utvecklas inom redovisning på en mindre redovisningsbyrå? Då kan detta vara tjänsten för dig! 

För kunds räkning söker vi nu en redovisningsassistent med erfarenhet av löpande bokföring för ett heltidsuppdrag hos en av våra kunder i Mölnlycke. Du kommer till en början vara anställd som SJR-konsult under sex månader och därefter är ambitionen att tjänsten övergår till en anställning hos vår kund. Start är så snart som möjligt men senast 3 september.

Din roll
I din roll som redovisningsassistent kommer du ha hand om ett antal egna kunder där du sköter kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring och betalningar. Du kommer också vara behjälplig vid bokslut.

Vem söker vi?
Vi söker dig med relevant utbildning och erfarenhet av löpande bokföring. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Har du erfarenhet från ekonomisystemet Briljant är detta meriterande.

Som person är du prestigelös, positiv och social. Du är noggrann samtidigt som du är effektiv i ditt arbete och trivs i en roll där du ges frihet under ansvar.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb