Inaktiv platsannons

Operational Developer i Karlskrona

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet – både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik.

Vi söker nu en Operational Developer till funktionen Operational Excellence. Operational Excellence har ett företagsövergripande perspektiv och driver förändringsprojekt som spänner över hela företaget på uppdrag av ledningen. Vi leder uppdrag under ledorden Förtydliga, Förstärka och Förbättra som handlar om att förtydliga vårt arbetssätt, förstärka företagets medarbetare och att ständigt förbättra.

Du rapporterar till Head of Quality and Operational Excellence och ingår i ett team på 13 personer.

Din framtida utmaning

I rollen som Operational Developer medverkar du i olika projekt och det händer även att du leder egna uppdrag.
Ditt huvudfokus ligger på att driva, stödja och utveckla ett så effektivt arbetssätt som möjligt i syfte att optimera ledtider i hela företaget. Det kan till exempel innebära att  i samarbete med chefer och medarbetare utveckla och implementera nya arbetssätt, processer eller rutiner. Duska säkerställa så att företaget jobbar i enlighet med beslutat arbetssätt,
policies och riktlinjer. Du kommer också att ägna stor del åt internkommunikation i syfte att skapa transparens och delaktighet i företaget. Vidare kommer du att genomföra utbildningar, coacha och stötta chefer och medarbetare i samband med implementering.

Den du är idag

Vi söker dig som har stort intresse av verksamhetsutveckling, är målorienterad och naturligt sökande efter förbättringar med fokus på lönsamhet. För att lyckas ser vi att du är nyfiken, självgående, strukturerad och ansvarsfull. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet och du har deltagit i eller drivit förändringsprojekt tidigare. Då förändringar uppfattas olika är det viktigt att du är uthållig, ödmjuk, bra på att kommunicera samt har förmågan att hantera meningsskiljaktigheter på ett
diplomatiskt sätt. Vi lägger stor vikt på personlig läggning.

Engelska är koncernspråk och du behärskar både detta språk samt svenska obehindrat. Körkort är inget krav men fördelaktigt. Tjänsten omfattar regelbundna resor mellan våra verksamheter i Karlskrona och Malmö.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlskrona
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Karlskrona | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)