Inaktiv platsannons

UTVECKLINGSINGENJÖR MED INRIKTNING PROVNING i Sodertalje

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2016 levererade vi 73 100 lastbilar, 8 300 bussar samt 7 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 104 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 46 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Om tjänsten

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vi ser förnyelsebara bränslen som del av framtidens hållbara transporter. För att utveckla framtidens bränslesystem behöver vi förstärkning av dig som vill driva tekniken framåt. Gruppen NMCL utvecklar system för bränslematning och filtrering och stort fokus ligger nu på förnyelsebara bränslen och här behöver gruppen förstärkning med en ytterligare provningsingenjör.

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklingsingenjör arbetar du tillsammans med övriga i gruppen för att utföra, utveckla och planera den provning som behöver göras för att skapa en effektiv och kvalitetssäkrad produkt. Vi erbjuder ett utmanande och varierande arbete i ett team där du kommer ha stor möjlighet att utveckla våra arbetssätt och metoder.

Din profil

Till tjänsten som utvecklingsingenjör för bränslesystem behöver vi en nyfiken och driven person som vill hitta nya lösningar för en omvärld i förändring. Du har teknisk högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet. Det är meriterande om du har arbetat med produktutveckling och provning. Du tycker att det är berikande med ett både praktiskt och analytiskt arbete.

Du är en lagspelare som gärna delar med dig av dina erfarenheter och tycker om att jobba i team för att tillsammans nå det resultat som eftersträvas.

För mer information

Kontakta gärna Emil Kylberg, gruppchef, 08-553 53489 alt Carina Forsberg, senior utvecklingsingenjör, 08-553 80784.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej