Inaktiv platsannons

Verkstadschef till Scanias Lastbilsproduktion i Södertälje i Sodertalje

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2016 levererade vi 73 100 lastbilar, 8 300 bussar samt 7 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 104 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 46 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Om tjänsten

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Verkstadschef till Scanias Lastbilsproduktion i Södertälje

Scania Chassiproduktion i Södertälje är en av fyra slutmonteringsenheter i Scanias globala produktionsstruktur. Vårt uppdrag är att producera lastbils- och busschassier. Våra kunder är främst marknader i Norden, nordöstra Europa samt flera overseasmarknader. Vårt uppdrag är också att representera de övriga slutmonteringarna i det tvärfunktionella utvecklingsarbetet.

Vi söker nu en verkstadschef till vår Lastbilsproduktion i Södertälje.

Dina arbetsuppgifter
Som verkstadschef kommer du att vara ansvarig för ett verkstadsavsnitt vilket innebär ett nära samarbete med dina gruppchefer, övriga verkstadschefer samt stödfunktioner.

Du ansvarar för verksamheten gällande arbetsmiljö, kvalitet, leverans samt produktivitet. Du arbetar aktivt för att ständigt förbättra verksamheten genom att mål, handlingsplaner och aktiviteter tas fram, genomförs, följs upp och redovisas.

Som representant i ledningsgruppen för lastbil förväntas du förutom att företräda ditt eget område bidra med dina erfarenheter och drivkraft till helheten för lastbilsproduktionen.

Din profil
Vi ser gärna att du är civil- eller högskoleingenjör med förmågan att kunna balansera teknik med ledarskapsfrågor.

Vi söker dig som har erfarenhet av ledarrollen och har förmåga och vilja att inspirera och engagera dina medarbetare. Du är trygg i ditt ledarskap och har god självinsikt samt är lyhörd för vad som krävs för att motivera medarbetarna och utveckla effektiva team. Du är strukturerad med en god analytisk förmåga samt är van att hantera många arbetsuppgifter samtidigt.  

Engagemang, god initiativförmåga samt en öppen och utåtriktad inställning till din omgivning är några av våra förväntningar på dig. I din roll som verkstadschef fungerar du både som chef och tränare.

För ytterligare information
Kontakta gärna Johan Hermansson, Produktionschef Lastbil, 08-553 894 50.  

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Södertälje | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)