Inaktiv platsannons

Cable harness desight i Sodertalje

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2016 levererade vi 73 100 lastbilar, 8 300 bussar samt 7 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 104 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 46 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Om tjänsten

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

UTVECKLINGSINGENJÖR – LEDNINGSNÄT CHASSI    

Vi behöver en ny teammedlem till ett av våra tre team!

Är du en nyfiken, positiv och social? Då kan du få vara den som ingår i ett team som jobbar tätt med varandra för att dela kunskaper, hjälpa varandra och få projekten i hamn. Du blir huvudansvarig för installationen av ett område och delansvarig för dina teammedlemmars – allt detta för att bredda din kunskap om ledningsnät, vilka tvärfunktioner vi jobbar tillsammans med och hur arbetet är uppbyggt!

Du kommer delta aktivt i Scanias projekt för att utveckla ett kvalitativt och för varje lastbil unikt ledningsnät som ska gå att effektivt och säkert producera och montera. Detta kräver ett nära samarbete med andra konstruktionsgrupper, produktion, inköp och eftermarknad.

Dina arbetsuppgifter
Som utvecklingsingenjör på gruppen tar du fram 3D- och 2D-underlag i CAD-miljö som används i tillverknings- och monteringsunderlag. Du medverkar aktivt och praktiskt vid provmonteringar och deltar på tvärfunktionella layoutmöten och bidrar med dina tekniska idéer. Gruppen arbetar med ledningsnätsärenden av olika karaktär; såväl stora långsiktiga och tvärfunktionella projekt som mindre konstruktionsjusteringar vilka kräver snabba lösningar tillsammans med produktionsenheterna.

Vi kan erbjuda dig:

  • ett omväxlande och utvecklande jobb med chansen till ett brett kontaktnät
  • att få mycket god produktkännedom om hela lastbilen och dess system
  • en inspirerande chans att vara med och påverka samt få insikt i många av Scanias utvecklingsprojekt
  • en plats i en driftig arbetsgrupp med mycket god sammanhållning.

Din profil
Du är en högskole- eller civilingenjör (maskin/produktutveckling eller el) eller har motsvarande arbetslivserfarenhet.
Social, engagerad och nyfiken är personligheter vi söker.

Du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Dina goda kommunikationsegenskaper underlättar ditt tvärfunktionella arbete. Svenska och engelska behärskar du såväl i tal som i skrift.

Erfarenheter av att arbeta i CAD-miljö och i Catia V5 är meriterande, ej ett krav.

För mer information
Kontakta då Sara Nyrén, gruppchef, på 08-553 508 39.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Södertälje | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)