Inaktiv platsannons

Produktchef Hybrid Cloud i Stockholm

Om tjänsten

Tele2 är ett internationellt bolag med helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner och organisationer där lösningarna ska bidra till utveckling av effektivitet, relationer och affärer. Vi har utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång. Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Vi söker en rutinerad och driven Produktchef – är du den vi letar efter?

Produkt Management är en central funktion inom Tele2:s Commercial Business Large Enterprise som har det sammanhållande ansvaret för Tele2 tjänster och erbjudande till företagsmarknaden för företag med 50 anställda och uppåt. Tele2s totala omsättningen i segment är ca 6,5 Miljarder.

Datacenter-erbjudandet har funnits i ett tag i Tele2s sortiment och vi ser en nu kraftig efterfrågan i affärsområdet. Därför söker vi nu efter en kommersiell produktchef med ett stort intresse kring produktledning, utveckling av tjänster och paketerade tjänster inom Datacenter, Cloudtjänster och Hybrida lösningar.

Ansvar och arbetsuppgifter 

Product Management är den centrala funktionen som ansvarar för tjänsternas utformning så att de attraherar på marknaden samtidigt som det kan levereras på ett effektivt sätt så att kundupplevelsen blir i nivå av kundernas förväntan. Som produktchef ska man förstå och läsa av marknaden och köpkrafterna så väl som hur man producerar tjänsterna effektivt och vi att kan följa upp dem i flera dimensioner.

Rollen innebär ett resultatansvar för sitt angivna område, budgetansvar, volymprognoser och resultatuppföljning samt utveckling av nya tjänster och erbjudanden. Som kommersiell produktchef arbetar du tätt tillsammans med en teknisk produktchef i samma område där du fokuserar på kundupplevelsen och arbetar mot olika säljkanaler/regioner.

Du ansvarar för affärsregler, prissättning, marginaler och avtal för standardproduktportföljen samt kampanjer och marknadsaktiviteter. Genom att sätta strategin, positionering och  en utvecklingsplan inom området säkrar du ett starkt erbjudande och en konkurrenskraftig produktportfölj.

Kompetenser och personliga egenskaper

Akademisk utbildning med fokus på teknik, ekonomi och/eller marknadsföring Minst 5 års erfarenhet av Produktledning inom Telekom och IT tjänster 5 års erfarenhet kring produktutveckling och försäljning inom B2B. Djup förståelse av hur man paketerar tjänster och lösningar inom Telekom/IT Djup kunskap av att ta fram business case, kalkylering och sätta budgets. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Du är strukturerad, analytisk och noggrann men också driven och resultatinriktad

Är du en av oss?

Det som ständigt driver vårt företag framåt och som är din nyckel till framgång hos oss är vår unika företagskultur ”the Tele2 Way”. Kulturen bygger på våra värderingar – där flexibilitet, öppenhet och kostnadsmedvetenhet är några av dem. Flexibilitet för oss betyder att du lyssnar på kunderna och att du älskar förändring. Med öppenhet menar vi att du är prestigelös samt trivs med rak och ärlig kommunikation. Kostnadsmedvetenhet innebär att du alltid försöker hitta smarta lösningar och utmanar alla kostnader. Din specifika yrkeskompetens är lika betydelsefull som att du kan agera enligt ”the Tele2 Way”. 

Det här är vad Tele2 kan ge dig…

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

… stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.

… vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på www.tele2.se/karriar och läs mer. 

Tjänsten är företrädesvis placerad i Stockholm. Möjlighet till placering på annan ort finns.

Välkommen med din ansökan senast den 28 maj 2018. Urval och intervjuer sker dock löpande så ansök så snart som möjligt. Vi ser fram emot att få träffa dig!

 

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Deltidsjobb