Inaktiv platsannons

Web analyst @ Tele2 i Kista

Om tjänsten

Vi har branschens nöjdaste kunder, men vi nöjer oss inte där

– vi vill bli ännu bättre & vi behöver din hjälp

Sök till Web analyst på Tele2

Tele2 är ett internationellt bolag med utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar ständigt våra konkurrenter och marknaden, men framförallt utmanar vi oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Då vi självklart vill möta dessa krav, blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.

Du är eftertraktad och det vet vi, så varför tror vi att du vill jobba hos oss på Tele2? Våra unika fördelar är helt klart våra värderingar, vårt kompetenta team och vårt agila arbetssätt.

  • Vi har sex stycken värderingar som alla är ingjutna i vårt kontors betonggrund: vi är öppna, flexibla och kostnadsmedvetna. Vi drivs av att utmana, agera och leverera kvalitet. Våra beslut är alltid direkt kopplade till våra värderingar.
  • I Digital Analytics-teamet delar vi dagligen kunskap med varandra för att ständigt tillsammans bli vassare inom analys av data och konverteringsoptimering.
  • Hos oss blir du del av ett agilt team och får därmed tydligt ägandeskap, arbeta i krossfunktionella team och jobba i korta sprintar för att snabbt få ut insikter, A/B-tester och resultat av förändringar.

Att du dessutom får möjlighet att förbättra upplevelsen för miljontals besökare varje månad är kanske ett litet plus. Så om du gillar våra värderingar, vill få en brant utvecklingskurva och snabbt få börja göra skillnad är Tele2 ett alternativ för dig.

 Du kommer jobba med att:

  • Ta fram och A/B-testa hypoteser i Google Optimize
  • Personalisera upplevelsen för utvalda målgrupper
  • Gräva på djupet efter actiondrivna insikter via Google Analytics, Google Datastudio, session recording- och feedback-verktyg
  • Coacha intressenter att själva hitta insikter i våra verktyg
  • Trimma vår Google Analytics data via Google Tag Manager
  • Optimera flera olika digitala gränssnitt hos Tele2 företag, Tele2 privat eller Comviq 

Du kommer ansvara för att:

  • Ständigt göra vår digitala upplevelse bättre genom att se till att vi är konverteringsoptimerade efter konstens alla regler och att du alltid är hungrig på att lära våra kollegor hur vi kan bli ett ännu mer data och insiktsdrivet bolag med kunden i fokus. 

Det här är vad Tele2 kan ge dig…

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

… stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.

… Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Låter det intressant? Hör av dig så hoppas jag att vi snart ses på vårt nya prisbelönta kontor i Kista.

Tjänsten är placerad i Kista.

Välkommen med din ansökan senast den 17 juni. Urval och intervjuer sker löpande.

 

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kista
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kista | IT | Deltidsjobb