Inaktiv platsannons

Tele2 söker en Administratör inom orderregistrering i Kista

Om tjänsten

Vill du arbeta med orderadministration i en spännande och föränderlig bransch där kommunikation står i centrum? Vi söker nu en serviceinriktad och strukturerad Administratör för ett vikariat till vår avdelning Sales Support & Administration på Tele2.

Sales Support & Administration är en del av Tele2´s säljorganisation som bl.a. säkerställer att våra kundavtal registreras korrekt i order- och faktureringssystem och är en viktig funktion för att vi ska hålla en hög kvalitet i vår kundleverans. Vi söker nu en Administratör som kommer att ingå i ett team om 4 personer och som arbetar med orderregistrering av vår Networkingaffär.

Du är placerad antingen i Kista eller Karlskoga och rapporterar till vår Sales Support & Administration gruppchef.

I ditt arbete som Administratör har du nyckelroll i bolaget mellan sälj- och leveransverksamheten.Du har ett nära samarbete med kundansvariga inom Tele2s företagsförsäljning och säkerställer att kundorder är kompletta och rätt registrerade i våra system, vilket skapar förutsättningar för att leverans och fakturering till våra kunder blir korrekt och i enlighet med avtalen. De system vi huvudsakligen arbetar i är Melody och Navibilling. Det är en självklarhet att du förstår och lever efter våra värderingar – öppenhet, kostnadsmedvetenhet och flexibilitet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • Ta emot beställningar från kunder, säljare och kundservice avseende datatjänster (Internet/IP VPN)
  • Assistera säljare med accessförfrågningar vid större affärer
  • Hantering av avtal, d.v.s. validering av avtal och kalkyler så att de motsvarar Tele2´s riktlinjer, registrering och arkivering
  • Bevakning av ärenden i gemensamma maillådor avseende kundfrågor, fakturaärenden, tilläggsbeställningar m.m.

Vi söker dig som har:

  • Minst ett års erfarenhet av liknande uppgifter
  • Vana av att jobba i komplexa system
  • Mycket goda kunskaper i Office-paketet
  • Mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift

Som person är du strukturerad, effektiv, noggrann och har sinne för administration. Du gillar att ha många kontakter i ditt arbete och håller hög service- och kvalitetsnivå mot våra kunder och vår säljkår, även i stundtals tidspressade situationer, men kan också ställa krav och vara tydlig i din kommunikation. Du tar ansvar för ditt arbete och arbetar självständigt. Vidare är du nyfiken, intresserad och har inställningen att problem är till för att lösas.

Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på www.tele2.se/karriar och läs mer. 

Tjänsten är placerad i antingen Kista eller Karlskoga. Välkommen med din ansökan senast den 8 juni 2018. Urval och intervjuer sker löpande.

 

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kista
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kista | IT | Deltidsjobb