Inaktiv platsannons

Elkraftstekniker i Uppsala

 Vattenfall AB Värme Uppsala söker en ny... Vattenfall AB Värme Uppsala driver och utvecklar Vattenfalls fjärrvärmeverksamhet i Uppsala och Knivsta kommun. Området är expansivt och vi jobbar aktivt med att vara f...

Om tjänsten

 Vattenfall AB Värme Uppsala söker en ny Elkraftstekniker

Vattenfall AB Värme Uppsala driver och utvecklar Vattenfalls fjärrvärmeverksamhet i Uppsala och Knivsta kommun. Området är expansivt och vi jobbar aktivt med att vara förstahandsvalet för kunden. Värme Uppsala har som mål att bli CO2-neutrala senast 2030 vilket gör att vi nu investerar ca 3 miljarder kronor i att bygga nya anläggningar samt ställa om befintliga till förnyelsebara bränslen.
Underhållsavdelningens roll är att säkerställa driftsäkerheten hos produktionsanläggningarna genom ett väl planerat och kvalitativt underhåll, både på kort och lång sikt.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Elkraftstekniker
Som Elkrafttekniker kommer du att arbeta med underhåll inom el och automation med fokus på elkraft. Arbetet är varierande och omfattar alla arbetsmoment som kan förekomma inom både hög- och lågspänning.

  • Avhjälpande och förebyggande underhåll på våra processutrustningar.
  • Delta i och initiera underhållsförbättringar.
  • Delta i projektverksamhet.
  • Hantera teknisk dokumentation.
  • Hantera arbetsorder i vårt datoriserade underhållssystem.

Som Elkrafttekniker behöver du följande kvalifikationer
Du har gymnasium- eller högskoleutbildning med elteknisk inriktning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från processindustri eller tillverkningsindustri med fokus på elkraftunderhåll.
Arbetsuppgifterna förutsätter en utåtriktad och ansvarstagande person som är drivande då mycket direktkontakt och samarbete med andra yrkesgrupper ställer krav på god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på Svenska och Engelska. Körkort klass B erfordras. Kompetens inom SAP PM/MM är meriterande.

Placeringsort: Uppsala och i tjänsten ingår även schemalagd beredskapstjänstgöring.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)