Inaktiv platsannons

Erfaren Teamledare / Säljcoach sökes i Stockholm

Om tjänsten

Har du arbetat som försäljare eller säljcoach och känner dig redo för att ta nästa steg i din karriär? Då kan detta vara en roll för dig! Läs vidare 


Arbetsuppgifter
Som teamledare ska du kunna bidra till att utveckla företaget, motivera dina säljare samt jobba mot att uppnå en bestämd budget för ditt team. Det dagliga arbetet går ut på att hålla i uppstartsmöten, medlyssna på samtal, utveckla samt kvalitetssäkra dina säljare. En del administrativa arbetsuppgifter som exempelvis säljanalysering samt budgetrapportering kan förekomma. Att utbilda samt vidarutveckla säljarna inom säljteknik samt produktkunskap är även en huvudsaklig arbetsuppgift.

 

Vi erbjuder
dig chansen att ta nästa steg i din karriär inom ledarskap. På Home Call får du möjligheten att arbeta på ett snabbt växande företag med stora framtidsplaner. Du får chansen att komma med nya förslag och idéer för att vidareutveckla hela verksamheten. Precis som säljarna belönas även du som en del av ledningen med höga ersättningar i form av fast lön, provisioner och bonusar. 

Vi har ett stort intresse av att utveckla våra medarbetare och därför kommer vi dagligen att arbeta med din personliga utveckling, försäljningsteknik och dina yrkesmässiga samt privata målsättningar. Vårt huvudkontor är beläget vid Liljeholmskajen, Stockholm, i 460kvm stora & fräscha lokaler, där du arbetar tillsammans med ca 60 medarbetare. Kontoret verkar även som en bas för all personal inom företaget, som bland annat våra resande eventsäljare samt butiksförsäljare. 

 

Vi söker dig som 
är pedagogisk och har ett sinne för struktur och planering. Vi ser att du har minst två års erfarenhet av telefonförsäljning. Vi kommer behöva intyg samt referenser på att du har erfarenhet av att arbeta teamledare/coach/säljande coach. Vi söker dig som vill växa internt och jobba med oss långsiktigt.

 Vi ser även att du är:
- flexibel
- stresstålig
- resultatorienterad
- ordentlig
- självständig och framåtsträvande


Känner du att du passar in i ovanstående beskrivning och att du är redo för att anta utmaningen. Sök jobbet redan idag, vi håller intervjuer löpande. 


Välkommen till Home Call! 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Deltidsjobb