Inaktiv platsannons

Hälsa i Örebro

Hälsa och Säkerhetschef till region Väg och Anläggning... På Väg och Anläggning bedrivs olika projekt inom anläggning. Region Mellansverige består av fem...

Om tjänsten


Hälsa och Säkerhetschef till region Väg och Anläggning Mellansverige


På Väg och Anläggning bedrivs olika projekt inom anläggning. Region Mellansverige består av fem distrikt: Östergötland, Bergslagen, Sörmland, Uppsala/Gävleborg och en Berggrupp. Regionen beräknas omsätta ca 1 miljard kr 2018 och har ca. 280 medarbetare (120YA/160Tjm).


Skanska har ett gemensamt mål; att alla våra arbetsplatser ska vara säkra och hälsosamma. Inom region Väg och Anläggning Mellansverige behöver vi nu stärka upp med en Hälsa och Säkerhetschef som engagerat bidrar till arbetet med att nå detta mål.



Du ger aldrig upp i vår strävan att alla ska kunna jobba säkert och hälsosamt


I rollen som Hälsa & Säkerhetschef Region har du ett funktionsansvar med uppdrag att stödja regionledningen i att effektivt och systematiskt leda arbetet med hälsa och säkerhet i regionen. Du driver på och stödjer verksamheten för att nå dit vi vill inom hälsa och säkerhetsområdet, vilket bland annat innebär att du: 


Stödjer regionen vid organisering och bemanning av hälso- och säkerhetsresurser i produktion

Stödjer produktionen med experthjälp vid behov

Sprider erfarenheter

Stödjer vid utredningar

Samordnar och koordinerar utredningsarbete inom regionen (olyckor och tillbud)

Stödjer regionen vid implementering av nya och uppdaterade arbetssätt.


Du kommer bland annat att delta i följande forum:

Regionens ledningsgrupp

Sammankallande och beredande i regionens Hälsa och säkerhetsråd

Regionens arbetsmiljöråd

Anbudsarbeten utifrån Hälsa och Säkerhet



Med din expertis bidrar du till att göra skillnad för dina kollegor i deras dagliga arbete!


Arbetet kring säkerhet och arbetsmiljö är vår högsta prioritet. Vi arbetar säkert eller inte alls. 

Vi söker dig som har relevant utbildningsbakgrund samt minst 5 - 10 års erfarenhet från arbete kopplat till arbetsmiljö, hälsa och säkerhet, gärna i en bransch där dessa frågor är högt på agendan. Du har gedigen kunskap inom hälsa och säkerhetsområdet och gärna någon specialistkompetens. Det är meriterande om du jobbat med ledarskap och haft tidigare chefsbefattning. Du har också vana av att självständigt driva förändringsarbete i en organisation. 

Som person brinner du för förbättringsarbete och har förmågan att omvandla ditt engagemang till handling. I ditt arbete är du mål- och resultatdriven och kan utifrån verksamhetens förutsättningar hitta vägen fram. Du är duktig på att kommunicera på ett motiverande vis och får mottagaren att ta till sig ditt budskap. 

Tjänsten är placerad i Örebro, Uppsala eller Linköping. Resor i tjänsten förekommer. 

Eftersom vi arbetar aktivt med inkludering så ser vi gärna mångfald bland de sökande.

Läs gärna mer om hur vi jobbar med våra hållbarhetsfrågor på www.skanska.se



Ansök redan idag!


Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV! Vi vill ha din ansökan senast fredagen den 15 juni. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Niska, Regionchef, 070-209 12 18



Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)