Inaktiv platsannons

Produktchef Rental i Stockholm

Om tjänsten



Skanska Industrial Solutions AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige och består av delarna Bergmaterial, Asfalt, Betong, Infraservice, Rental samt Nordic.

Vår verksamhet Skanska Rental hyr ut maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser. Skanska Rental verkar inom hela Sverige och har idag 45 000 individmärkta maskiner för uthyrning.


Till Rental söker vi nu en Produktchef för hyres- och försäljnings- artiklar.

Vill du ta fram det bästa sortimentet för byggprojekten

Skanska Rental AB är ett av Sveriges största maskinuthyrningsföretag med ca 45000 maskiner samt en mängd hyresmateriel, hyresartiklar och försäljningsprodukter. Företaget befinner sig just nu i en expansiv fas och söker en driven produktchef som brinner för att analysera och utveckla produktsortiment som efterfrågas av bygg- och anläggningsprojekt.
Som produktchef har du ett helhetsansvar för sortimentet och produktgruppens resultat. 

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en koncern som präglas av öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang samt hög servicenivå.
Du ingår i avdelningen Fleet Management och arbetar tätt tillsammans med andra produktchefer och inköpare.
Då tjänsten är ny kommer du i stor utsträckning att påverka dess utformning.

Du kommer att samarbeta med marknadsavdelningen och utveckla och implementera nya produkter i sortimentet samt se över resurser för att styra och använda dessa mot ett optimerat totalresultat. Du ansvarar för att arbetet utförs på ett kvalitativt och ett ekonomiskt effektiv sätt enligt VSAA. Att du tänker grönt och värnar om miljön i sortimentsutvecklingen är en självklarhet.

Tjänsten är placerad i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Du är målinriktad och har ett sinne för struktur!

Den som kommer lyckas som produktchef hos oss är driven och engagerad med stark målfokus som tycker om att analysera, planera och strukturera. Du har genuint intresse för att driva sortimentens resultat, detta gör du på ett affärsmässigt sätt och med stort personligt engagemang. Du är strategisk och förtroendeingivande, har känsla för kvalitet och du trivs med att skapa kontakt och nätverk, både inom och utanför organisationen. Du tycker om att skapa relationer och har god samarbetsförmåga.

Resor förekommer i tjänsten!

En passande kandidat för denna spännande möjlighet har relevant akademisk examen och något års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från byggbranschen är en merit. Du kommer att vara en viktig förebild för Skanska internt och externt varför det är viktigt att du delar våra värderingar. http://www.skanska.se/sv/Om-Skanska/Vara-varderingar/

Ansök senast 10 juni!

Vi hanterar ansökningar löpande, så sök gärna så snart som möjligt! Du ansöker genom att skicka in ditt CV och ett personligt brev.

Vill du veta mer om tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Mikael Nilsson på tel. 010-4480547.

Vi ser fram emot din ansökan!


Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)