Inaktiv platsannons

Projektinköpare Hus i Stockholm

Om tjänsten

Vi på Hus Stockholm Nord är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat kontor, laboratorier och skolor, med ambitionen att vara en förebild inom Svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

Är du vår nya projektinköpare?

Som projektinköpare inom vår husverksamhet arbetar du nära våra projekt och ansvarar för inköpsprocessens alla skeden. Du är involverad redan från projektstart och tar tillsammans med projektchefen fram projektets inköpsstrategi.

Som projektinköpare får du ett stort nätverk, både internt - där du har vår centrala inköpsfunktion till hjälp och vår produktionspersonal samt även externt - med leverantörer och underentreprenörer.

Är du strukturerad och gillar att skapa relationer?

Du har en eftergymnasial utbildning som högskoleingenjör eller motsvarande med minst två års erfarenhet av inköpsarbete i byggbranschen. Du förstår byggprocessen och har arbetat med projektinköp tidigare.

Det är viktigt att du tycker om att skapa relationer och samarbeta med olika typer av människor på olika nivåer och funktioner. Du har även förmåga att arbeta strukturerat och noggrant för att säkerställa att uppsatta projektmål och deadlines möts.

Vi är nyfikna på dig!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)