Inaktiv platsannons

Transportledare Entreprenadmaskiner Väg och Anläggning i Stockholm

Om tjänsten



Transportledare för Entreprenadmaskiner till Skanska Väg & Anläggning i Stockholm


Inom region Väg och Anläggning Stockholm bedriver vi anläggningsverksamhet och uthyrning av entreprenadmaskiner i Stockholm. Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vägar, broar, järnvägar, Va-anläggningar, hamnar med mera – allt från mindre till riktigt stora och komplexa projekt! Oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda.

Schakt & Transport som är ett distrikt inom Väg och Anläggning är ett av landets största entreprenadmaskinföretag. Vi behöver förstärka vår verksamhet med en Transportledare.
Du kommer att jobba som Transportledare för maskinverksamheten i och om kring Stockholm.

Du bidrar med din kunskap om maskinval och bästa lösningar!

Att vara transportledare hos oss är en utmanande och stimulerande roll för dig som vill utvecklas i ditt arbete. Du är en del av ett team som ansvarar för den dagliga driften av maskinverksamheten. Du ansvarar för planeringen av maskiner och utrustning med maximalt utnyttjande som mål. Du följer upp levererade maskiner samt fakturerar dessa. Att vara transportledare innebär också att ha täta kontakter med kunder, både befintliga och nya. Du förstår vikten av att ge maskinförarna bästa möjliga förutsättningar att leverera och sätta kunden i centrum.

Du måste ha förståelse för kundens behov och ska kunna stötta kunden i deras maskinval. Genom din träffsäkerhet i leverans skapar du långsiktigt förtroende och mervärde hos medarbetare och kund. Du kommer att ha stöttning ifrån och arbeta tätt ihop med projektchefen.
Du är en viktig förebild både internt och externt och säkerställer arbetet kring arbetsmiljö- och miljöfrågor. Till din hjälp har du Skanskas arbetssätt och riktlinjer.

Du är serviceinriktad, strukturerad och bra på logistik och kundvård

Vi ser gärna att du har en gymnasial utbildning och kanske även erfarenhet som transportledare, egen entreprenadmaskinfirma eller annan värdefull kunskap från entreprenadbranschen.
Du är en van användare av dator och hanterar Excel utan svårighet.

Du är en förebild för dina medarbetare genom ditt sätt att vara och viljan att stå för Skanskas visioner. Som transportledare är du beslutsam och självständig samtidigt som du trivs med att vara en del i ett större team. Du trivs med att ha ett omväxlande arbete samtidigt som du kan prioritera. Du har också ett genuint intresse för arbetsmiljö- och miljöfrågor då detta är en viktig del i vårt arbete.

Varför Skanska?

På Skanska sätter vi individen i fokus och ser till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas. Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare och ligger i framkant vad gäller grönt byggande.

Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika försäkringsalternativ m.m.

Är du den vi söker? Vänta inte på att ansöka

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi går igenom ansökningar löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast möjligt men sista ansökningsdag är 2018-06-03.

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Nicklas Ursin, projektchef, 010-448 02 47 eller Fredrik Rönning HR-partner 010-448 41 73.

Vi ser fram emot din ansökan!


Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)