Inaktiv platsannons

Lärlingar Väg & Anläggning Syd i Lund

Om tjänsten

Vi söker lärlingar till Väg & Anläggning Syd!
 
Skanska är ett av världens största byggföretag med starka värderingar, en ledande roll inom hållbarhet, stora framtidsvisioner och en hög etisk nivå i allt vi gör. Vår vision är att bygga ett bättre samhälle. Den visionen börjar med att erbjuda våra medarbetare en arbetsplats med breda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter i en gemenskap där vi är måna om varandra. Vi tycker även det är viktigt med möjlighet till balans mellan arbete och fritid.
 
Väg och Anläggning Syd bedriver verksamhet i Skåne, Småland, Blekinge och på Gotland. Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vägar, broar, järnvägar, Va-anläggningar, hamnar med mera – allt från mindre till riktigt stora och komplexa projekt. Vi jobbar som ett team och oavsett vilken roll vi har så delar vi ett gemensamt mål; att producera överlämna en produkt som gör oss och våra kunder stolta och nöjda. Dessutom har vi ha roligt på vägen dit!
 
Vi arbetar med både mindre anläggningsprojekt i olika delar av Skåne och stora, projekt som forskningsanläggningen ESS i Lund och ombyggnationen av Malmös sjukhusområde.
 
Placeringsort kan vara Malmö, Helsingborg & Kristianstad. Vänligen ange den ort du söker dig till i din ansökan.

Din roll som väg- och anläggningslärling!
 
Som väg- och anläggningslärling kommer du att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet, produktivitet och kvalitet.
 
Vi har en bred variation på arbete och in din roll som lärling hos oss kommer möta olika typer av utmaningar och därmed få en bredd i din yrkeskunskap. Under handledning av en erfaren kollega kommer du får chansen att vidareutvecklas inom t.ex. markarbeten, grundläggningar, vägar, VA-arbeten, finplanering mm.
 
Vem är du?
 
Vi söker dig som genomgått gymnasieutbildning eller vuxenutbildning inom Bygg och anläggning och som nu söker lärlingsanställning. Du kan även ha en helt annan bakgrund men ett genuint intresse av att hitta vägen in till ett arbete som väg och anläggningsarbetare
 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som samarbetsförmåga, engagemang, ansvarstagande och driv. Då vi ofta arbetar i offentliga miljöer bör du som söker vara serviceinriktad och kunna bemöta allmänheten på ett bra sätt. Eftersom varje medarbetare är en viktig förebild både internt och externt så är det avgörande för oss att du delar Skanskas värderingar. Du värdesätter även vårt arbete inom säkerhet, mångfald och miljö.
 
Vad erbjuder vi? Med Skanska som arbetsgivare får du en trygg anställning, goda möjligheter till vidareutbildning och fantastiska duktiga kollegor.
 
Att du har B-körkort är ett krav och tillgång till egen bil behövs i jobbet.
 
Tjänsten är en lärlingsanställning enligt yrkesutbildningsavtalet.
 
Är nu intresserad av ett utvecklande jobb på en spännande arbetsplats, sök redan idag!

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lund | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)