Inaktiv platsannons

Produktionschef till Örebro eller Karlstad

BoKlok söker driven... BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare v...

Om tjänsten

BoKlok söker driven Produktionschef
BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från produktutveckling ända fram till inflyttning.

Beskrivning av tjänst
Rollen som Produktionschef innebär att du ansvarar för att driva på det dagliga uppgifterna på arbetsplats fram till och med slutbesiktning samt 6-månaders besiktning. Du säkerställer att arbetsplatsen uppfyller våra högt ställda förväntningar på miljö, arbetsmiljö och säkerhet samt att projektet under byggtiden genomförs enligt tidplan och med god ekonomi. Genom att löpande samverka med projektteamet, underentreprenörer, myndigheter och andra aktörer under byggtiden säkerställer du ett bra projekt under byggtiden.
 
Största delen av din tid kommer du att vara på de olika byggarbetsplatserna du ansvarar för i både Örebro och Karlstad vilket innebär att Du behöver ha en flexibilitet städerna emellan. Placeringsort blir således någon av dessa orter och på någon av Skanskas kontor där BoKlok representeras från ditt team.
Utöver detta arbete på fältet har du en del administrativa arbetsuppgifter såsom ekonomiuppföljning, planering, avtalsskrivningar- och förhandlingar m.m.
 
Vi arbetar nära tillsammans i våra projektteam och du får möjlighet att vara delaktig i hela processen från projektidé till genomförande. 
Du kommer att ha ett nära samarbete med bland andra projektledare, husleverantörer, kundansvarig säljare samt efterservice.
 
Profil
Du är en person som gillar många bollar i luften och att jobba mot deadlines är för dig en självklarhet. Du drivs av att genomföra projekt på utsatt tid, med hög kvalitét och med ett stort säkerhetsfokus. Som person är du prestigelös, strukturerad och driven samt trivs att samarbetet med andra.
Du har några års erfarenhet från byggledning och/eller produktionsledning och vi ser gärna att du har en bakgrund som byggnadsingenjör eller motsvarande. 
 
Du kommer att rapportera till Affärchefen som sitter placerad i Göteborg men där ni arbetar nära och har en tät dialog. Vi är ett resande folk och träffas regelbundet inom Teamet även om vi sitter i olika orter.
 
Vi erbjuder
En glädjefylld arbetsplats med högt till tak. Engagerade människor och ett varumärke som värnar om sina kollegor och om sina kunder. Vi har vunnit NKI 2017 och har branschens nöjdaste kunder vilket vi väldigt stolta över och vi är mån om att den nya kollegan ska känna sig varmt välkommen till oss!
 
Ansökan
Är det dig vi söker till rollen som produktionschef hos oss på BoKlok?
 
Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)