Inaktiv platsannons

Produktionschef/ Arbetsledare Skanska Direkt i Växjö

Om tjänsten


Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på mindre och mellanstora projekt. I princip alla våra roller arbetar mycket kundnära med fokus på långsiktigt förtroende och goda relationer över hela produktionscykeln. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder. Vi arbetar med mindre nyproduktion, ombyggnadsprojekt och byggserviceuppdrag till fastighetsägare. Eftersom projekten ofta är av mindre karaktär är arbetsuppgifterna varierande – ingen dag är den andra lik och du arbetar sällan längre än ett år med samma projekt.

Vi behöver en Produktionschef/Arbetsledare till vårt lag

Vill du ha en nyckelroll i vår produktion?

Som produktionschef/Arbetsledare leder du ditt lag i produktionen, och rapporterar till projektchef. Du ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och säkerställer en säker produktion på våra arbetsplatser. I rollen arbetar du aktivt för att vi når uppsatta mål gällande bland annat tidsplaner, inköp, ekonomi och säkerhet. Du planerar produktionen ute på projektet, skapar ett gott samarbete med kunder och underentreprenörer och får energi av att se dina medarbetare utvecklas.

Du älskar att driva produktionen på plats

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet om vår byggproduktion och är van att koordinera, planera och kombinera med ledarskap. Du vill vara en del av att leda det Växjö bygger!

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter med förmågan att ta beslut och driva ditt arbete framåt. Du är ekonomiskt lagd och har intresse för prognosarbete och projektekonomi. Det är viktigt att du är en duktig kommunikatör då rollen innebär många kontaktytor, samt att du är en god representant för Skanska och våra värderingar. Det krävs att du är lyhörd och har en god prioriteringsförmåga, där du har en tendens att se helheten. Du och ditt kompetenta lag har en bra stämning, det är då ni levererar som bäst.

Kom och utvecklas med oss och var en del i vårt härliga team.

Ansök redan idag då vi rekryterar löpande, med sista ansökningsdag 31 maj.

För frågor om tjänsten, kontakta distriktschef Stefan Nilsson på 010-448 80 09

Välkommen med din ansökan!


Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Växjö | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)