Inaktiv platsannons

Junior Projektör Teknik i Göteborg

Vill du jobba med the best of the best? Vi söker en junior Projektör till Skanska Teknik i G... Skanska Teknik är en strategisk teknikresurs inom Skanska Sverige med...

Om tjänsten

Vill du jobba med the best of the best? Vi söker en junior Projektör till Skanska Teknik i Göteborg


Skanska Teknik är en strategisk teknikresurs inom Skanska Sverige med drygt 300 medarbetare. Tekniks kompetens omfattar hela Skanskas verksamhetsområde inom hus, bostäder, väg- och anläggning samt asfalt och betong. Vi deltar i arbetet med effektivisering av hela byggprocessen i nära samarbete med produktionen, från utveckling och anbudsskede till slutbesiktning och överlämnande. Inom avdelning Anläggning och Geoteknik är vi ett åttiotal personer och hos oss jobbar några av Sveriges främsta inom konstruktion och geoteknik.

Som projektör kommer du att få varierande och utmanande arbetsuppgifter
Vår huvuduppgift är att anbuds- och detaljprojektera bro- och anläggningskonstruktioner på ett produktionsanpassat och kostnadsoptimalt sätt. Just nu är Skanska Teknik i full färd med att projektera anläggningar till många stora och spännande projekt i Göteborg. Du kommer att arbeta i olika faser av byggprocessen, från utvecklingsarbete och tidiga anbudsskeden, till genomförande av anläggningsprojekt (bro, tunnel, hamn m.m.). Du kommer att ta fram ritningar och modeller i 2D och 3D. Arbetet utförs i bro- och anläggningsgruppen i nära samarbete med geoteknikgruppen. Vi har även ett tätt samarbete med våra kollegor i produktionen på byggarbetsplatserna. Du kommer att sitta på vårt fina kontor i Göteborg.

Du är Högskoleingenjör inom bygg eller har en YH-utbildning inom CAD
För att effektivisera byggprocessen använder vi 3D-modellering och BIM i våra uppdrag. Det är därför viktigt att du har ett intresse för modelleringsarbetet och vill utveckla dig själv inom detta område. Du har en grundläggande kunskap inom en eller flera programvaror såsom AutoCAD, Revit ochCivil3D. Kunskap inom programvaran Tekla är meriterande.
Som person ska du kunna hantera olika förutsättningar och indata från arbetsplats, kollegor och det krävs en stor portion av noggrannhet, så det behöver du tycka att du är bra på och känna är viktigt. Du är strukturerad, pedagogisk och bra på att samarbeta med många olika kollegor både på kontoret och i projekten.

 
Skicka din ansökan med CV och personligt brev redan idag – vi gör urval löpande!
Då du kommer att utvecklas i den här rollen över tid ska du i ditt personliga brev motivera varför just du är rätt person och varför du vill jobba med Skanska Teknik. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Har du frågor om tjänsten? Kontakta rekryterade chef Marcus Davidson på 010-448 40 75 eller rekryterare Marie Vidinghoff på 010-448 27 56. Senast dag att visa intresse är 2018-06-15.

 
Välkommen till Skanska!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 9 000 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.


 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)