Inaktiv platsannons

Projektingenjör i Malmö

Om tjänsten

Vill du som Projektingenjör vara med och bygga framtidens sjukhus i världsklass? 
 
Vi söker dig som vill bidra till vår verksamhet, är nyfiken och vill lära dig mer om byggproduktion. Du har ett eget driv och en förmåga att knyta nya kontakter och samarbeta i team. Du värdesätter vårt arbete inom säkerhet, mångfald och miljö och ser dessa som verktyg för att skapa framgång!
 
I Malmö- och Lundregionen pågår många spännande projekt hos oss. Vi söker dig som vill vara med på vår resa framåt.
 
Vi arbetar just nu med bland annat:
•   Malmö Nya Sjukhusområde, tillsammans med Region Skåne bygger vi två nya vårdbyggnader.
•   ESS i Lund
•   Andra pågående bostadsprojekt finns på vår hemsida, läs gärna mer där.
Var vill du bidra med din kunskap?
 
Placeringsort: Malmö/Lund
 
Vad gör en projektingenjör? 
I din roll kommer du vara involverad i olika delar av vår produktion och arbeta med bland annat: 
•   Stöd till produktionschef och arbetsledare i arbetet med att planera, leda och följa upp arbetsmiljöarbetet.
•   Inköp & Ekonomi.
•   Planering. 
 
Under en vanlig arbetsdag kommer du ha många och täta kontakter med våra kunder, underentreprenörer och leverantörer vilket gör att du tycker att det är roligt att träffa människor och bygga nätverk.
 
Är du nyfiken och orädd och vill testa vart vingarna bär? 
 
Vi söker dig som är nyfiken, vill lära sig nya saker och som vill bygga vidare på din kompetens. Du har ett eget driv och en tydlig vilja att utvecklas. Samtidigt är du en person som tycker om att bidra till lagets framgång.
 
Vi är stolta över våra värderingar där vi främjar inkluderande arbetsplatser som präglas av förtroende och respekt för varandra. Vi är övertygade om att en mångfald av erfarenheter, perspektiv och bakgrund leder till en bättre miljö för våra medarbetare, större kreativitet och en bättre produkt för våra kunder. Detta är något vi värdesätter djupt och det är en viktig del i hur vi vill bygga ett bättre samhälle. Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper. Du kommer vara en förebild för oss både internt och externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar.
 
Ansökningsprocessen 
 
Har du tankar och funderingar på vilka områden du vill arbeta med framöver med så skriv gärna ner dessa i ditt brev. Det hjälper oss att matcha med relevant verksamhet. 
Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.
 
Ansök idag eller senast 2018-06-13.

Välkommen med din ansökan!
 
Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.
 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)