Inaktiv platsannons

Regioninköpsledare Väg och Anläggning i Umeå

Om tjänsten



Kan du inköp och är hemma i Norrland? Inköp Väg och Anläggning söker en Regioninköpsledare!


Vår specialiserade inköpsorganisation är ett effektivt stöd för Skanskas affärsverksamhet och dess kunder. Genom samordnade inköp minskar vi kostnaderna samtidigt som vi vässar vår specialistkompetens och verkar för att möta Skanskas krav inom säkerhet, miljö och etik.

Skanska Väg och Anläggning bygger broar, vägar, tunnlar, järnvägar, vatten och avlopp, hamnar, flygfält och energi- och fjärrvärmeanläggningar (IME) och gör det med effektivitet och miljöhänsyn.

Här får du chansen att vara med och påverka Skanskas möjlighet att göra riktig bra affärer

Som regioninköpsledare ansvarar du för att ta fram och följa beslutade inköpsstrategier för väg- och anläggnings inköpsvolym. Inköp Väg och Anläggning är en grupp på ca 30 personer som sitter i åtta regioner i Sverige. Du bidrar till arbetet med ständiga förbättringar av processer och arbetsmetoder samt säkerställer att inköpare inom verksamhetsgrenen samverkar och utbyter erfarenhet och kunskap. Inköpen spänner över internationella inköp till nationella förhandlingar och avtal med leverantörer och underentreprenörer. Organisatoriskt tillhör du Skanskas inköpsorganisation men kommer att arbeta tillsammans med våra Väg och Anläggnings projekt. Du kommer att arbeta nära inköpschef, operativ chef och ingå i Inköp Väg och Anläggnings utökade ledningsgrupp. 
Du kan sitta i Umeå eller i Örnsköldsvik. Resor i hela Sverige förekommer.

För att lyckas i rollen har du god erfarenhet av projektinköp, förhandling, avtal och internationella inköp 

Du är ingenjör eller motsvarande och har god erfarenhet av inköpsarbete i entreprenadprojekt. Det är också ett plus om du har någon form av ledarerfarenhet. Du har ett genuint intresse för att driva inköpsarbete, detta gör du på ett affärsmässigt sätt och med stort personligt engagemang. Du har kunden i fokus och trivs med att skapa kontakter och nätverk, både inom och utanför organisationen.

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev men ansök idag – vi gör urval löpande! 

Vi gillar ordning och reda och tar därför inte emot ansökningar via mail. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande Dan Williams, 010-448 61 09. Sista ansökningsdag är 2018-06-15.


Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)