Inaktiv platsannons

Säljare inom Medium Voltage & Systems, Solna i Solna, Sweden

  Säljare inom Medium Voltage & Systems till Siemens AB, Energy Management,... Följ med på vår resa in i framtiden #FutureMakers... Bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på...

Om tjänsten

 

Säljare inom Medium Voltage & Systems till Siemens AB, Energy Management, Solna

Följ med på vår resa in i framtiden #FutureMakers#Siemens

Bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Genom att göra hållbara energilösningar mer kostnadseffektiva, utveckla ny teknik för framtidens smarta industri och elektrifiera person- och godstransporter gör vi verklighet av vår vision om en hållbar värld.

Vill du arbeta med ett av marknadens starkaste produktprogram inom kraftdistribution och samtidigt få möjlighet att arbeta i en öppen, inspirerande och internationell arbetsmiljö där du har stora möjligheter att själv påverka ditt arbete, så kanske denna tjänst är något för dig!

Du kommer bli en del av vårt erfarna team för Medium Voltage & Systems (MS) bestående av bla projektledare. Din huvuduppgift blir att driva försäljningen av Siemens produkter samt lösningar inom låg- och mellanspänning på den svenska marknaden. Tjänsten är företrädesvis placerad i Solna men alternativa orter kan diskuteras.

Utmaningen

  • Du levererar tekniskt och kommersiellt kompletta anbud till Siemens kunder samt säljer hela projekt från konstruktion till driftsättning.
  • Du ansvarar för hela försäljningsprocessen gällande Siemens utbud inom ställverk, hanterar förfrågningsunderlag samt offerter.
  • Du är regelbundet ute och besöker våra kunder runt om i Sverige. I samband med leveranser, besöker du också tillsammans med kunderna, någon av våra produktionsanläggningar i Europa.

Vem är du?

  • För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du har en gedigen teknisk förståelse för kraftdistribution. Du är sannolikt elkraftsingenjör eller har skaffat dig likvärdig kompetens genom arbetslivserfarenhet.
  • Du har flerårig erfarenhet av försäljning kring tekniska produkter och tjänster med goda resultat. Det är meriterande om du har specifik kunskap kring ställverk.
  • Vi värdesätter din förståelse för branschen och din tekniska kompetens högt men ser också gärna att du har erfarenheten av att förklara, kommunicera och sälja in komplexa tekniska lösningar.
  • Du har god ekonomiskt förståelse, har god vana att nyttja IT-stöd i ditt arbete, samt har goda kunskaper i såväl svenska som engelska.
  • Som person är du drivande och resultatinriktad.
  • Med kunskap och lyhördhet inför kundernas behov, skapar du förtroende och förutsättningar för långsiktiga affärsrelationer. Du trivs med att arbeta självständigt och är en problemlösare med god marknadskännedom.

Vad mer behöver jag veta?

Om Siemens
Tillsammans är vi ca 372 000 nyfikna och kompetenta personer i världen som jobbar med att utveckla framtiden. Du kan vara en av dem. Se mer på Siemens.se

Siemens Medium Voltage & Systems (MS) spelar en avgörande roll i energiomvandlingskedjan. Vi erbjuder ett komplett utbud av produkter och lösningar för tillförlitlig kraftdistribution i storlekar mellan 0,4 kV-52 kV, med en produktportfölj som omfattar luft- och gasisolerade mellanspänningsställverk, vakuumbrytare, återkopplingsutrustning och generatorbrytare. Vi erbjuder kompletta och säkra lösningar, från nätverksplanering till överlämning, med erfarenhet från mer än 800 000 installerade ställverk under 50 år. Vi utvecklar och producerar även integrerade kundanpassade lösningar med hög flexibilitet för den tunga industrin, olje- och gasindustrin, processindustrin och alltmer för integrering av förnyelsebar energi och energilagringslösningar i elnätet.

Tveka inte - ansök idag via 4Success refnr 284781 och senast den 22 maj 2018, då löpande urval sker.

För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Lennart Andersson nr 070-5174899 eller för frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta  Malin Tallberg, tel. 0122-81381.

För kontakt med facklig representant maila

 

Requisition ID: 284781
Organization: Energy Management
Career Level: Rutinerad
Heltid endast

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna, Sweden
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej