Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent till Kundreskontra i Stockholm

Vi grundades 1993. Sedan dess har vi hjälpt 8000 företag i norden att frigöra ovärderlig tid genom att effektivisera deras kontorsdrift. Med 470 medarbetare, en omsättning på 1100 MSEK (2016) och kontinuerlig tillväxt sedan 1993, är vi en stark aktör på den nordiska marknaden. Vi ägs av Nalka Invest AB och har verksamhet i Sverige, Norge och Finland.

Om tjänsten

Vi söker nu förstärkning av en noggrann och initiativtagande ekonomiassistent som kan komma in och förstärka upp vår ekonomiavdelning i rollen som ekonomiassistent inom Kundreskontran.

 

Arbetsbeskrivning
På vår ekonomiavdelning ser vi till att rätt siffror hamnar på rätt plats, att vi betalar och får betalt i tid och att allt är i sin ordning, därför är du en viktig pusselbit i vår verksamhet. Du kommer att arbeta självständigt med kundreskontra för några av bolagen i koncernen med bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Ha kontakt med säljorganisationen rörande fakturafrågor 
  • Ta emot kundsamtal och mail gällande fakturafrågor
  • Arbeta med fakturering, bevakning av betalningar och avstämningar
  • Kreditera och utreda

Du blir en del av ett kompetent, trevligt och engagerat gäng på ett företag där vi alltid har nära till skratt och sätter våra kunder och leverantörer i fokus.

 

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning varav minst två års erfarenhet av kundreskontraarbete. Du har någon form av ekonomisk utbildning motsvarande minst gymnasieekonom. Då arbetet innebär mycket kundkontakter är det viktigt att du trivs med det och att du är en service- och lösningsinriktad person. Du är van vid att arbeta på en avdelning med högt tempo då vi hanterar stora volymer. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av redovisning samt kunskaper i bokningssystemet Visma Business.

I denna rekrytering lägger vi stort fokus på dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen som ekonomiassistent är det viktigt att du både är hjälpsam och prestigelös. Du måste ha lätt för att samarbeta och ha god kommunikationsförmåga. Som person är du kvalitetsmedveten, ansvarsfull, strukturerad och självständig. Vidare är det är viktigt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo då vi arbetar med stora volymer. God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift är ett krav.

 

Vi erbjuder 
En fantastisk arbetsplats med en otroligt stark gemenskap. Där vi har roligt på jobbet och där vi känner att vi har ett innehållsrikt och intressant arbete. Vi erbjuder vår personal alltifrån rikslunchkort, fredagsfrukost, kick-offer och framförallt Sveriges härligaste kollegor!


Ansökan
Skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt då vi arbetar med löpande.

Publicerad den

16-06-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis