Inaktiv platsannons

IT-konsult till infra- och leveransteamet i Stockholm

Om tjänsten

Office Management är en helhetsleverantör inom IT, kommunikation och kontor som hjälper företag att effektivisera sina kontor. För att trivas hos och lyckas på Office Management ska du känna ett stort engagemang i ditt arbete, leverera kvalitet i allt du gör och ha starkt affärsfokus. Då vi tillsammans skapar en trivsam och utvecklande arbetsplats är teamkänslan viktig hos oss och vi ser att alla bidrar med sin kompetens, sina idéer och en positiv inställning.

 

Arbetsbeskrivning

I den här tjänsten blir du en mycket viktig pusselbit i både vårt interna och externa IT-arbete och de tjänster vi levererar. Du kommer att ha en roll där du agerar som en sammankopplande länk mellan Infragruppen – Leveransteamet samt Servicedesk.

Teamet består idag av 11 personer som alla arbetar kundorienterat med både interna och externa projekt, vilket innebär att du ska trivas i att arbeta såväl självständigt såsom i grupp.  

 

Kompetenser och Egenskaper

 Detta är en bred roll där vi ser att du har mycket god kompetens inom:

  • Hyper-V
  • VMware
  • Windows-server
  • Lagringslösningar
  • Nätverk (främst Cisco / Meraki
  • Powershell
  • Office 365
  • SharePoint

 

För att trivas i de här rollen ska du vara kundorienterad, ha fokus på att slutföra projekt med god kvalitet samt vara stresstålig, då det i perioder kan vara mycket att göra. Vidare ska du vara prestigelös och flexibel i ditt sätt samt alltid ha viljan att ge våra kunder, våra leverantörer och dina kollegor bästa möjliga service.

 

Vi erbjuder dig

En arbetsplats med en stark gemenskap där det finns möjlighet att utvecklas i sin roll och vi uppmuntrar till nya idéer och lösningar. Att stötta och hjälpa varandra i vardagen är en självklarhet för oss!

 

Start: Omgående, men hänsyn till eventuell uppsägningstid

Plats: Stockholm, Kista

Tjänst: Heltid, 6 månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning, Kontorstider

Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan direkt om du är intresserad av rollen som IT-Konsult hos oss på Office Management.

Varmt välkommen med din ansökan!

Jobbar du redan på Office Management?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)