Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent till Leverantörsreskontra i Stockholm

Vi grundades 1993. Sedan dess har vi hjälpt 8000 företag i norden att frigöra ovärderlig tid genom att effektivisera deras kontorsdrift. Med 470 medarbetare, en omsättning på 1100 MSEK (2016) och kontinuerlig tillväxt sedan 1993, är vi en stark aktör på den nordiska marknaden. Vi ägs av Nalka Invest AB och har verksamhet i Sverige, Norge och Finland.

Om tjänsten

Vi söker nu förstärkning av en noggrann och initiativtagande ekonomiassistent som kan komma in och förstärka upp vår ekonomiavdelning.

 

Arbetsbeskrivning
På vår ekonomiavdelning ser vi till att rätt siffror hamnar på rätt plats, att vi betalar och får betalt i tid och att allt är i sin ordning, därför är du en viktig pusselbit i vår verksamhet.
I denna roll så ingår du i vårt team som arbetar med leverantörsreskontra. Du arbetar självständigt med löpande bokföring, avstämning och lager. Du administrerar utbetalningar, utför internt och externt utredningsarbete, hanterar inkasso och påminnelsehantering samt månads- och årsbokslut.
Du blir en del av ett kompetent, trevligt och engagerat gäng på ett företag där vi alltid har nära till skratt och sätter våra kollegor, kunder och leverantörer i fokus.


Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning och leverantörsreskontra. Du har studerat ekonomi och har arbetat i fakturasystem som Medius, meriterande är även kunskaper i bokningssystemet Visma Business. Du har mycket goda kunskaper i såväl svenska och engelska.
Vidare så bör du tycka om att arbeta i ett högt tempo och trivs när det händer saker. Då arbetet innebär mycket kund- och leverantörs kontakt är det viktigt att du trivs med det och att du är en service- och lösningsinriktad person.
För denna rekrytering så lägger vi ett stort fokus på dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen som ekonomiassistent är det viktigt att du är både hjälpsam och prestigelös. Du måste ha lätt för att samarbeta och ha god kommunikationsförmåga med samtliga delar av organisationen. Som person är du kvalitetsmedveten, ansvarsfull, strukturerad och självständig.


Vi erbjuder
En fantastisk arbetsplats med en otroligt stark gemenskap. Där vi har roligt på jobbet och där vi känner att vi har ett innehållsrikt och intressant arbete. Att stötta och hjälpa varandra i vardagen är för oss en självklarhet. Vi erbjuder vår personal alltifrån Rikslunchkort, fredagsfrukost, kick-offer och framförallt Sveriges härligaste kollegor!


Ansökan 

Skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.

Publicerad den

19-06-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis