Total Solution Manager - Dokumenthantering i Stockholm

Vi grundades 1993. Sedan dess har vi hjälpt 8000 företag i norden att frigöra ovärderlig tid genom att effektivisera deras kontorsdrift. Med 470 medarbetare, en omsättning på 1100 MSEK (2016) och kontinuerlig tillväxt sedan 1993, är vi en stark aktör på den nordiska marknaden. Vi ägs av Nalka Invest AB och har verksamhet i Sverige, Norge och Finland.

Om tjänsten

Är du redo för nästa utmaning? Nu har du möjlighet att ta ditt nästa steg i karriären hos oss på Office Management då vi söker en Total Solution Manager till vårt huvudkontor i Stockholm.

 

Arbetsbeskrivning
Som Total Solution Manager kommer du att ta över ett antal befintliga kunder och utveckla samarbetet med dessa. Du kommer proaktivt arbeta för att öka din kundstock och skapa affärer med nya kunder.


Du äger hela försäljningsprocessen och arbetar självständigt med att utveckla och driva affärerna. Vi arbetar strukturerat mot tydliga mål och vi förser dig med de verktyg och det stöd du behöver för att utvecklas och lyckas i rollen, detta genom vårt säljträningsprogram Business Academy. Primärt kommer du att sälja Dokumenthantering till våra befintliga kunder. Men på sikt kommer du även att få certifieringar och utbildning inom alla våra andra affärsområden; IT, Videokonferens, Telefoni och Facility services och kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning.

 

Kvalifikationer och personliga egenskaper                                                                          

Vi söker dig som har arbetat med B2B-försäljning tidigare i minst 3 år, gärna inom Dokumenthantering, IT eller Telefoni. Erfarenhet av lösningsförsäljning är meriterande.

För att trivas hos och lyckas på Office Management ska du känna ett stort engagemang i ditt arbete, leverera kvalitet i allt du gör och ha starkt affärsfokus. Vi vill att du har fokus på din karriär och att du har som mål att utvecklas inom försäljningsyrket.

För denna tjänst krävs B-körkort.

 

Vi erbjuder

  • Tjänstebil
  • Grundlön Provision och ett generöst bonussystem
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Säljresor, kickoffer och fantastiska kollegor!

 

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan direkt!

Publicerad den

07-01-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Stockholms län | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)

Dela jobbannonsen