Inaktiv platsannons

Vi söker en säljare till vårt kontor i Oslo i Stockholm

Vi grundades 1993. Sedan dess har vi hjälpt 8000 företag i norden att frigöra ovärderlig tid genom att effektivisera deras kontorsdrift. Med 470 medarbetare, en omsättning på 1100 MSEK (2016) och kontinuerlig tillväxt sedan 1993, är vi en stark aktör på den nordiska marknaden. Vi ägs av Nalka Invest AB och har verksamhet i Sverige, Norge och Finland.

Om tjänsten

Koncernen Office Management fortsätter att storsatsa i Norge - Oslo. Vi har siktet inställt på att bli Nordens ledande helhetsleverantör inom kommunikation, kontor & IT – och vill nu förstärka vårt team i Oslo.

Du kommer att bli en mycket viktig nyckelspelare på kontoret där du har möjligheten att bli delaktig i uppbyggnaden av en ny marknad – i pulserande Oslo. Vi söker dig som vill fortsätta/börja din karriär som säljare.

Arbetsbeskrivning
Som säljare hos oss arbetar du med hela försäljningsprocessen, från att boka dina egna möten till att hitta lösningsförslag, offerera, förhandla, komma till avslut och vårda och utveckla din kundstock.

På Office Management arbetar vi bara med långsiktiga avtal och relationer och därför är relationsbyggnaden en viktig del av ditt arbete. Vi arbetar strukturerat mot tydliga mål och du får de verktyg och det stöd du behöver för att utvecklas och lyckas.

Personliga egenskaper och kvalifikationer
Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men det viktigaste är att du som person vill satsa hundraprocentigt på att bli en riktigt bra säljare. Stor social kompetens, energi och fokus är nyckelegenskaper och något som behövs för att lyckas i denna roll. På Office Management arbetar säljare som brinner för sina kunder, har viljan att göra karriär och som håller ett högt tempo och har en positiv inställning. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder

  • En utvecklande och omväxlande tjänst i en mycket solid och växande koncern.
  • Ett roligt och tempofyllt företag i sann ”nybyggaranda” – då vi är på väg att förverkliga vår vision om att bli Nordens ledande helhetsleverantör.
  • Ett specialutformat utbildningsprogram, OM Business Academy, designat för att ge dig de absolut bästa verktygen för att lyckas med din försäljning.
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Säljresor, kickoffer och fantastiska kollegor!
  • Garanti- och provisionsbaserad lön

Tillträde sker så snart som möjligt efter din tillgänglighet.

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan direkt!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)