Inaktiv platsannons

Mattehjälpare i Stockholm Nord (Husby)

Om tjänsten

Mattecentrum

Mattecentrum är en ideell förening som ger gratis läxhjälp i matematik till tusentals högstadie- och gymnasieelever via öppna räknestugor. Som volontär på Mattecentrum är man på plats i räknestugan och hjälper till att svara på frågor och förklarar matematiken för eleverna på plats. Räknestugor är gratis att besöka och vem som helst är varmt välkommen in och få hjälp oavsett skola, kön, ålder eller kunskapsnivå. Det innebär att i samma rum sitter elever med olika kunskapsnivå som alla är där för att bli bättre på matematik.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Uppdraget utförs kvällstid tillsammans med andra engagerade på orten. Räknestugorna kommer att hållas i en lokal som vi lånar av Husby bibliotek på orten. Vi följer skolans terminer, med viss förskjutning vid terminsstart september-december och januari-maj
Specifika önskemål eller information: 
Sökande måste ha matematiskt kunnande (gärna en högre matematisk utbildning) samt ett genuint intresse för att förmedla ut sina mattekunskaper till andra. Vi ser gärna att man läst upp till mattekurs 5/E på gymnasiet, men även andra matteentusiaster är välkomna att söka! Mer info om oss hittar du på www.mattecentrum.se Intresserad? Skicka in din intresseanmälan redan idag!
Minimiåtagande: 
2 h per vecka, en termin

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Volontärarbete