Inaktiv platsannons

Informatör/kommunikatör i Norrköping

Om tjänsten

Equal Rights for Integration (Lika Rättigheter för Integration)

’Equal Rights for Integration’ (Lika rättigheter för integration) är en ideell, religiöst och politiskt obunden organisation. Föreningens huvudändamål är att främja mänskliga rättigheter, integration och mångfald. Föreningen arbetar för att motverka rasism och utanförskap.

En del av vår opinionsbildande verksamhet går ut på att erbjuda utbildningar och workshops om mänskliga rättigheter. Just nu söker vi en frivillig informatör/kommunikatör som kan hålla dessa utbildningar samt utveckla vår opinionsbildande verksamhet. Informatören kommer också ha ett uppdrag att rekrytera medlemmar genom utbildningar och spridning av information om föreningen.

Vi ser gärna att volontären är självgående med liten handledning. Man får möjligheten att planera sina insatser och presentationer utifrån sin egen tid. Är man initiativrik och har ideer kring hur man kan utveckla verksamheten så finns det möjlighet att genomföra dessa samt utvecklas inom organisationen.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Föreningen är verksam i Linköping och Norrköping. Uppdraget ska genomföras i Norrköping och även på distans.
Specifika önskemål eller information: 
Inga särskilda krav på utbildningen, erfarenheter eller meriter. Det enda som behövs är ett engagemang för mänskliga rättigheter. En kort volontärutbildning kommer att erbjudas.
Minimiåtagande: 
Minst 2 timmar per vecka

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Volontärarbete