Inaktiv platsannons

Språkkafé på Ersbodakyrkan i Umeå

Svenska kyrkan, Umeå stadsf... Brinner du för integration? Vill du träffa människor från olika kulturer? Ersbodakyrkan har nyligen startat ett språkcafé som vi gör i samarbete med Vän i Umeå. Vi vill att det ska vara en mötesplats för m...

Om tjänsten

Svenska kyrkan, Umeå stadsförsamling

Brinner du för integration? Vill du träffa människor från olika kulturer? Ersbodakyrkan har nyligen startat ett språkcafé som vi gör i samarbete med Vän i Umeå. Vi vill att det ska vara en mötesplats för människor. Vi fikar och samtalar, ofta med hjälp av samtalskort och sällskapsspel. Vi behöver ett gäng svenskspråkiga volontärer som kan vara en stabil grund i språkkaféet. Vi ser gärna att du kan komma varje eller varannan vecka. Ditt uppdrag blir att välkomna de som kommer och ta initiativ till samtal. Det är viktigt att du kan tala tydlig och lättförståelig svenska.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor - skicka en intresseanmälan så kontaktar vi dig!

När och var ska uppdraget genomföras: 
Språkkaféet hålls på Ersbodakyrkan, Västra Ersbodacentrum, Umeå varje torsdagkväll kl. 18.30-20.00 från och med 12 januari.
Specifika önskemål eller information: 
Det är viktigt att du kan tala en god och lättförståelig svenska. Det är en fördel om du även har andra språkkunskaper. Vi förväntar oss att du har en positiv människosyn där allas lika värde är självklart. Introduktion till uppdraget ges av ansvarig diakon som även fungerar som samordnare och handledare vid behov.
Minimiåtagande: 
Som volontär deltar du varje eller varannan vecka.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Volontärarbete