Inaktiv platsannons

Vi behöver bli fler, för att kunna leka mer i Kalmar

UNICEF,... UNICEFs frivilliggrupp i Kalmar vill anordna aktiviteter för att erbjuda barn och ungdomar möjlighet att leka och ha en meningsfull fritid. Vi behöver nu bli fler, för att kunna leka mer. Därför söker vi dig som vill möta barn,...

Om tjänsten

UNICEF, Kalmar

UNICEFs frivilliggrupp i Kalmar vill anordna aktiviteter för att erbjuda barn och ungdomar möjlighet att leka och ha en meningsfull fritid. Vi behöver nu bli fler, för att kunna leka mer. Därför söker vi dig som vill möta barn, lyssna på dem och skapa aktiviteter tillsammans med dem.

Vi genomför alltid aktiviteter i grupp, vi hjälps åt att planera och du deltar vid de tillfällen som passar. Men det är förstås viktigt att du är ansvarstagande, håller det du lovat och planerat för. UNICEF ansvarar för utbildning, material och handledning för att aktiviteterna ska kunna genomföras på ett så bra sätt som möjligt.

Anmäl ditt intresse så hör vi av oss och berättar mer!

När och var ska uppdraget genomföras: 
Vi håller aktiviteter i Kalmar och det finns stort utrymme att påverka och göra det som känns meningsfullt.
Specifika önskemål eller information: 
Alla som är intresserade av lekfulla aktiviteter för barn är välkomna! Vi har ingen åldersgräns, det kostar ingenting att delta och det krävs ingen särskild förkunskap.
Minimiåtagande: 
Vi vill se utdrag ur belastningsregister innan du deltar på aktiviteter med barn.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalmar
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kalmar | Volontärarbete