Inaktiv platsannons

Kyrkkaffevärd i Umeå

Svenska kyrkan, Umeå stadsf... Uppdraget gäller att tillsammans med en annan ideell duka upp kyrkkaffe, té och fikabröd till kyrkfikat i Ersbodakyrkan. Kyrkans husmor har bakat och förberett det som ska serveras. Volontärerna träffas kl 10.

Om tjänsten

Svenska kyrkan, Umeå stadsförsamling

Uppdraget gäller att tillsammans med en annan ideell duka upp kyrkkaffe, té och fikabröd till kyrkfikat i Ersbodakyrkan. Kyrkans husmor har bakat och förberett det som ska serveras. Volontärerna träffas kl 10.00 för att duka, plocka fram bröd och bullar ur frysen samt skära gurka, sallad m.m till smörgåsar. Koka kaffe och té. Vid klockan 12 serverar volontärerna kaffet och ser till att allt fungerar bra. Efter fikat plockar volontärerna undan, diskar, torkar bord m.m .

När och var ska uppdraget genomföras: 
Söndagar kl.10-13.30 i Ersbodakyrkan, Umeå
Specifika önskemål eller information: 
Inga speciella förkunskaper behövs men gärna att du är intresserad av att möta nya människor. Du får en introduktion inför uppdraget och du genomför uppdraget med en volontär som känner till rutinerna. Onsdagen den 30/8 kl. 18.00 träffas kyrkkaffegruppen för att äta middag och planera hösten.
Minimiåtagande: 
Tre söndagar per termin.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Volontärarbete