Inaktiv platsannons

Vill du engagera dig för och med ensamkommande barn i Norrköping?

Röda Korsets Ungdomsförbund,... Unga människor som söker asyl, eller som just fått uppehållstillstånd, får nästan alltid mat och tak över huvudet. Men oftast behövs det mer än så för att man ska må bra. Är du 18 år eller äldre har du nu...

Om tjänsten

Röda Korsets Ungdomsförbund, Riks

Unga människor som söker asyl, eller som just fått uppehållstillstånd, får nästan alltid mat och tak över huvudet. Men oftast behövs det mer än så för att man ska må bra. Är du 18 år eller äldre har du nu chansen att förutom att vara en positiv förebild bidra till att en ung människa får chansen till en meningsfull fritid.

Vårt kompisgruppskoncept är en frivillig verksamhet som har som syfte att stärka barn och ungas självkänsla genom att tillsammans med ungdomarna skapa meningsfulla och roliga aktiviteter. Som frivillig får du utbildning av oss för att få kunskap och verktyg att genomföra ditt uppdrag.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Frivilliggruppen kommer kunna bestämma tid och dag tillsammans, men någon vardag mellan kl 18.00 - 21.00 brukar vara en bra tid.
Specifika önskemål eller information: 
Du ska tycka om att möta nya människor med olika erfarenheter och bakgrunder. Du är 18 år eller äldre. Du får obligatorisk utbildning av oss på ungdomsförbundet
Minimiåtagande: 
1 gång i veckan, minst 1 termins engagemang helst längre

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Volontärarbete