Inaktiv platsannons

Projektledare för Mattecentrum Gävle

Om tjänsten

Mattecentrum

Bor du i eller i närheten av Gävle? Är du duktig på matematik och tycker om att leda projekt och jobba med människor? Då har vi uppdraget för dig! Mattecentrum är en ideell förening som erbjuder gratis läxhjälp i matematik i öppna räknestugor bemannade av volontärer. I räknestugorna stödjer man eleverna genom att försöka få dem att förstå, bli bättre problemlösare och växa som individer. I alla Mattecentrums räknestugor erbjuds mattestöd upp till och med gymnasiets sista mattekurs. Nu behöver vi någon som kan leda föreningens verksamhet i Gävle! Som projektledare ansvarar du för räknestugan, volontärsamordning, rapporterar till kansliet och marknadsför mot elever. Skulle detta kanske vara något för dig? Skicka in en intresseanmälan så får du veta mer!

När och var ska uppdraget genomföras: 
Projektledaren förväntas vara nåbar på mail eller telefon inom en rimlig tidsram men själva uppdraget kan egentligen utföras valfria tider så länge verksamheten flyter på som den ska.
Specifika önskemål eller information: 
Innan du tar dig an rollen som projektledare kommer du att få en genomgång av allt du behöver veta om uppdraget från din kontaktperson på Mattecentrum kansli. Mattecentrum anordnar även en projektledarworkshop varje år där du kan utbyta erfarenheter med projektledare från andra städer.
Minimiåtagande: 
Mattecentrum Gävle driver i dagsläget två räknestugor så räkna med att projektledarrollen omfattar ett par timmar i veckan som grund. Vill du sedan utveckla verksamheten ytterligare och ta dig an nya roliga projekt kan tidsåtgången öka.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gävle | Volontärarbete