Inaktiv platsannons

Laboratorietekniker-Miljö och Processlab i Frövi

Vi söker en laboratorietekniker till Miljö och Processlaboratoriet i Frövi. Laboratoriets ansvarsområde är bland annat processuppföljningar mot Massabruket, Kartongbruket och Miljö. Tjänsten är ett vikariat på sex månader med stor chans till  förlängning ytterligare sex månader. Tillträde efter sommaren.

Om tjänsten

Vi söker en laboratorietekniker till Miljö och Processlaboratoriet i Frövi. Laboratoriets ansvarsområde är bland annat processuppföljningar mot Massabruket, Kartongbruket och Miljö.
Tjänsten är ett vikariat på sex månader med stor chans till  förlängning ytterligare sex månader. Tillträde efter sommaren.

Om Tjänsten
Tjänsten innefattar laboratoriearbete inom ett brett område. Det innebär provtagning och analyser av vatten, flis, mäld och kartong. I arbetet ingår analyser inom miljöområdet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom kemi, alternativt minst 3 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt intresse för frågor gällande miljö och kvalité.

Personliga egenskaper
Du är noggrann, flexibel och har  förmågan att vilja ta egna initiativ för att lösa uppgifter och problem självständigt. Du har ett intresse av att analysera, utvärdera och rapportera provresultat.  Personliga egenskaper som vi värdesätter stort är att du är strukturerad och har lätt för att samarbeta.
Du behärskar svenska i tal och skrift.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej