Inaktiv platsannons

Erfaren Arbetsledare i Karlstad

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Erfaren Arbetsledare

Vi erbjuder en intressant arbetsplats med många spännande projekt av olika karaktär och en hög trivsel tillsammans med härliga kollegor.   

 

Vi söker Arbetsledare som har lite längre erfarenhet inom yrket.

I rollen som Arbetsledare jobbar du nära Platschefen med produktionen av våra projekt. Du kommer att bli involverad i många delar såsom ledning, planering, genomförande och uppföljning i projektets alla delar. Du ansvarar för att leda ditt arbetslag ute på byggarbetsplatsen i den dagliga verksamheten mot uppsatta projektmål, både tidsmässiga och ekonomiska. Vi har mycket stor del egen personal på yrkesarbetarsidan och vi har en stab av kompetenta specialister som stöttar dig och projektet i dagliga utmaningar och frågeställningar. Att vara Arbetsledare innebär en roll med många kontaktytor gentemot underleverantörer, beställare m fl. Dessutom får du ett stort nätverk inom Peab både lokalt, regionalt och i hela Sverige.  

Din profil

I en roll som erfaren Arbetsledare bör du ha god praktisk erfarenhet från olika former av byggproduktion och gärna en byggteknisk utbildning. Du har kompetens och engagemang som bidrar till en bra och säker arbetsmiljö. Du tycker om problemlösning och är en lagspelare där du har lätt för att prioritera och arbeta strukturerat. Vidare är du ansvarstagande för ditt eget och din grupps arbete då du förstår att en nöjd kund kommer tillbaka!

Vi arbetar löpande med tillsättning. Placeringsort kan vara anpassningsbar till andra orter i Värmland såsom Sunne, Arvika mfl.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlstad
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej